Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Osrednja tržnica v sredo odprta do 18. ure

Vsako drugo sredo z branjevkami in branjevci na osrednji tržnici v Mariboru pripravljamo celodnevno tržnico, saj se zavedamo, da marsikdo zaradi službenih obveznosti čez teden sveže in domače zelenjave, sadja, mlečnih ter mesnih izdelkov ne more kupovati na tržnici, ki običajno vrata zapre okoli 14. ure.

Vsako drugo sredo z branjevkami in branjevci na osrednji tržnici v Mariboru pripravljamo celodnevno tržnico, saj se zavedamo, da marsikdo zaradi službenih obveznosti čez teden sveže in domače zelenjave, sadja, mlečnih ter mesnih izdelkov ne more kupovati na tržnici, ki običajno vrata zapre okoli 14. ure. Celodnevno tržnico tako v septembru pripravljamo dvakrat, in sicer to sredo, 3. septembra in 17. septembra. Osrednja tržnica bo obratovala do 18. ure.
Zavedamo se, da uspeh celodnevne tržnice ne bo prišel čez noč, saj gre tudi za spreminjanje navad ljudi, ki običajno tržnico obiščejo med vikendom. Hkrati je celodnevna tržnica svojevrsten izziv tudi za prodajalce, ki popoldanski čas sicer namenijo za obdelavo svojih rodovitnih vrtov ali za pripravo na naslednji tržni dan. Vendar smo skupaj ugotovili, da se moramo postopno tudi z delovnim časom tržnice približati potrebam kupcev in njihovim nakupovalnim navadam.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!