Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Ladies night s filmom Spet doma

včeraj zvečer je bil v vseh Cineplexxih pravi ženski žur. Dvorane so pokale po šivih, kar je dokaz, da ženske šport najbolj ne zanima in so svoje moške prepustile nogometu, same pa odšle v kino na Ladeis night.

Ladies night s filmom Spet doma

Kranj, 14. september 2017 – včeraj zvečer je bil v vseh Cineplexxih pravi ženski žur. Dvorane so pokale po šivih, kar je dokaz, da ženske šport najbolj ne zanima in so svoje moške prepustile nogometu, same pa odšle v kino na Ladeis night. Film Spet doma (Home again), z oskarjevko Reese Witherspoon v glavni vlogi, je bil odlična izbira za druženje s prijateljicami. Septembrskega Ladies nighta v kranjskem Cineplexxu sta se v družbi svojih prijateljic udeležili tudi manekenka Iryna Osypenko Nemec in pevka Raiven. Kako zgleda pravi ženski večer v kinu pa so preverile tudi Mami blogerke (Lara Kalin Boškoski, Neya Mramor Peron, Maja Murič, Melita Ivana Lazar, Tina Guček). Že tradicionalno so Kranjčanke po filmu poklepetale in delile filmske vtise. Catering Miha Chef je poskrbel za okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegel kozarec penine iz Radgonski goric. Vse obiskovalke dogodka so prejele promocijski izvod revije Lady, čistilne blazinice Cotoneve ter vzorček dišave Christina Aguilera GLAM X. Srečni izžrebanki pa sta se razveseli darilnega paketa izdelkov Bourjois ter filmske nagrade.

Mami blogerke na Ladies night večeru v Cineplexxu Kranj (Lara Kalin Boškoski, Neya Mramor Peron, Maja Murič, Melita Ivana Lazar in Tina Guček)

Spet doma je prvi film iz Ladies night paketa, ki ga je Cineplexx pripravil za svoje zveste obiskovalke. Do konca leta bodo v okviru dogodkov Ladies night prikazani še trije filmi Mame na večerji (4.oktober), Poredne mame 2: Božič (2. november) in Prava nota 3 (20. december). Zveste obiskovalke, imetnice Cineplexx Bonus kartice, ki si bodo ogledale vse filme iz paketa bodo na zadnjem dogodku prejele brezplačno darilo - Ladies night meni ter malo penino iz Radgonskih goric. Vstopnice za vse Ladies night dogodke so že v prodaji.

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

POVEZAVA WETRANSFER - GALERIJA SLIK

GALERIJA FB CINEPLEXX SLOVENIJA

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina. Od leta 1967.

“I AIN’T AFRAID TO DIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!