Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Sistem obveščanja o rezultatih testiranja NIJZ trenutno ne deluje

obveščamo vas, da avtomatiziran sistem obveščanja o rezultatih testiranja Nacionalnega inštituta za javno zdravje trenutno ne deluje, okvaro sicer že odpravljajo. Vsi tisti, ki so že opravili odvzem brisa s hitrimi antigenskimi testi in rezultat potrebujejo v čim krajšem možnem času, lahko pokličejo na 041 597 377 ali 031 056 746 oziroma pišejo na info@cormedico.si.

Spoštovani mediji,

 

obveščamo vas, da avtomatiziran sistem obveščanja o rezultatih testiranja Nacionalnega inštituta za javno zdravje trenutno ne deluje, okvaro sicer že odpravljajo. Vsi tisti, ki so že opravili odvzem brisa s hitrimi antigenskimi testi in rezultat potrebujejo v čim krajšem možnem času, lahko pokličejo na 041 597 377 ali  031 056 746 oziroma pišejo na info@cormedico.si.

 

Testiranje s hitrimi antigenskimi testi bo na vstopni Covid točki ob zdravstvenem domu na Bonifiki danes potekalo vse do 17. ure. Predhodno naročanje ni potrebno. Prebivalci se lahko na odvzem brisa pripeljejo z avtomobilom oziroma pridejo peš, s seboj pa morajo imeti osebni dokument in upoštevati vse trenutno veljavne ukrepe (nositi obrazno masko in spoštovati varnostno razdaljo).

 

PR: MOK

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!