Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Razgibajmo zaposlene 23. septembra na Dan slovenskega športa

Slovenci smo športni narod. To ne potrjujejo le številni uspehi naših vrhunskih športnikov, temveč predvsem polna šolska igrišča, zapolnjene gorske in hribovske koče ter polne športne dvorane in fitnes

Slovenci smo športni narod. To ne potrjujejo le številni uspehi naših vrhunskih športnikov, temvečpredvsem polna šolska igrišča, zapolnjene gorske in hribovske koče ter polne športne dvorane in fitnescentri po celi državi. Redna telesna dejavnost je izjemnega pomena za zdravje, ki je skupaj z duševnimzdravjem najpomembnejša sestavina zdravega življenjskega sloga. Tega se Slovenci dobro zavedamo.Šport je v naši naravi in to je prepoznala tudi država, ki je 17. junija 2020 na pobudo OKS-ZŠZrazglasila 23. september za Dan slovenskega športa.

Na ta dan bomo obuli športne copate, napihnili žoge, zavrteli pedala, razgrnili joga blazine, si privoščiliskok v vodo in še marsikaj. 23. septembra šteje čisto vsaka oblike telesne dejavnosti!

Športna zveza Maribor vam na ta dan skupaj s svojimi partnerji – društvi in klubi ponuja, da svojimzaposlenim med delovnim časom ponudite, da se skupaj z našimi trenerji, ki bi prišli v vaše podjetje,razgibajo na delovnem mestu in na ta način skupaj na ta dan naredimo nekaj za svoje zdravje.Aktivnost bi trajala 20 min.

Naj bo to dan, ob katerem sleherni Slovenec in Slovenka s svojo telesno dejavnostjo izrazi svoj odnosdo športnega udejstvovanja, odnos do tiste družbene dejavnosti, ki ima številne pozitivne učinke: krepizdrave, vzgaja, spodbuja pozitivne vrednote in povezuje Slovenijo.

PR:

ŠZM

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!