Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Kaj dogaja? z novim voditeljem

V vlogi voditelja se bo preizkusil vsestransko talentiran Tilen Artač

Kaj dogaja? z novim voditeljemV vlogi voditelja se bo preizkusil vsestransko talentiran Tilen Artač

Na TV SLO 1 se v soboto, 19. septembra 2020, takoj po kvizu Joker, vrača nova sezona oddaje Kaj dogaja? Na sporedu bo vsako soboto ob 20.55.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija3. september 2020 ob 15:29Ljubljana - MMC RTV SLO

Četrta sezona oddaje Kaj dogaja? se vrača na male zaslone z izjemnim komikom in imitatorjemTilnom Artačem, ki bo tokrat nastopil v vlogi voditelja.

O tem, kaj gledalce čaka v svežih oddajah, je povedal:"V novi sezoni Kaj dogaja? lahko pričakujete več glasbe, več imitacij, več rubrik, popolno uravnoteženost programa, če bo sila pa lahko pride tudi Tilen Artač."

Oddaja Kaj dogaja? bo znova vsako soboto ob 20.55. uri na TV SLO 1 na svojstven način strnila aktualno tedensko dogajanje. Za nadsinhronizacije v Of D Rekord bosta poskrbela Tilen Artač inJure Mastnak. Najbolj nenavadne zgodbe pa bosta na terenu za rubriko Kje dogaja? beležila dopisnikaAdmir BaltićinMiha Brajnik.

Ekipa oddaje Kaj dogaja? - Igor Bračič, Tilen Artač, Admir Baltić in Miha Brajnik. Foto: Adrian Pregelj/RTV SLO

Kdo dogaja? bo v studiu pripeljal najbolj zanimive in aktualne goste iz sveta zabave, kulture, športa in tudi politike. Oddaja pa se bo tako kot doslej zaključila s priljubljeno Malo teraso, ki bo še naprej v znane slovenske napeve spretno upesnila najbolj odmeven dogodek minulega tedna. Zanjo bosta redno skrbelaTilen ArtačinIgor Bračič, ki se jima bodo občasno pridružili tudi glasbeni gosti.

Rednim rubrikam pa se bo v tokratno jesen pridružila nova z naslovom:Popolna uravnoteženost programaoziroma krajše -PUP.

Kaj dogaja? vsako soboto ob 20.55. uri na TV SLO 1 s Tilnom Artačem!

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!