Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Najboljša kava na svetu – KAVA Z MEDOM

V okviru dogodka Korak zase, korak za sladkorčke, bodo v soboto 12. septembra 2020 od 12.00 ure dalje na stojnici v rokovnjaškem gozdičku pod Čebelarskim centrom Slovenije stregli najboljšo kavo na svetu – KAVO Z MEDOM.

Najboljša kava na svetu – KAVA Z MEDOM

V okviru dogodka Korak zase, korak za sladkorčke, bodo v soboto 12. septembra 2020od 12.00 ure dalje na stojnici v rokovnjaškem gozdičku pod Čebelarskim centromSlovenije stregli najboljšo kavo na svetu – KAVO Z MEDOM.

Čebelarska zveza Slovenije je pobudnik projekta "Pijmo kavo in čaj z medom" inspodbuja Slovence k uživanju kave in čaja z odličnim medom slovenskih čebelarjev.Čebelji pridelki in izdelki slovenskih čebelarjev so izredno cenjeni in so zaradi vsehitrejšega in stresnega načina sodobnega življenja še kako primerna hrana za ljudi.ČZS bo poskrbela za varnost obiskovalcev v skladu z navodili NIJZ. Vse udeležence panaprošamo, da se držijo priporočil NIJZ-a in upoštevajo fizično razdaljo medobiskovalci, uporabljajo maske na odprtem in v zaprtem prostoru ter poskrbijo zarazkuževanje rok. Dogodka se udeležite le zdrave osebe!

Vljudno vabljeni.

Čebelarska zveza Slovenije

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!