Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

18. september: Največji spletni dogodek v Sloveniji na temo ePoslovanja: ePoslovanje med podjetji v letu 2020 in naprej

napovednik dogodkov

Največji dogodek na temo ePoslovanja v Sloveniji

"ePoslovanje med podjetji v letu 2020 in naprej"

18.9.2020, od 10:00 do 14:00

Poslovanje z eRačuni in eNaročanje predstavljajo jasen primer, kako digitalne inovacije prinašajo merljive koristi pri učinkovitosti in varčnosti za javno upravo, državljane in podjetja širom Evrope.

Digitalne tehnologije spreminjajo naš svet.

Čas je, da enotni evropski trg prilagodimo digitalni dobi.

Uvajanje e-računov in drugih e-dokumentov v poslovanje med podjetji omogoča avtomatizacijo, vključitev v globalne preskrbovalne verige in poenostavljeno digitalizacijo poslovanja. S tem predstavlja enega ključnih elementov za povečanje učinkovitosti, produktivnost in konkurenčnost podjetij v mednarodnem okolju. Standardi ePoslovanja so ključni, da se podjetja med seboj "sporazumevajo" elektronsko.

eKonferenca je namenjena vsem podjetjem in podjetnikom, ki si želijo izvedeti več o avtomatizaciji procesov od naročila do plačila, o novih eSlog dokumentih, pogledati primere dobrih praks in na splošno izvedeti več o ePoslovanju.

AGENDA:

*Moderator konference bo dr. Aleš Ugovšek (GZS).

Vabljeni na brezplačno e-konferenco!Prijavite se preko obrazca spodaj!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Konferenca bo organizirana v okviru projekta ROSE 2 "Readiness Of Slovenian E-invoicing 2" kot nadgradnja projekta ROSE, z namenom omogočiti avtomatizacijo celotnega procesa od naročila do plačila v javnem sektorju in gospodarstvu.

Projekt Rose 2 prinaša mnogo pozitivnih učinkov, kot so:

· racionalizacija in poenostavitve ePoslovanja v EU,- avtomatizacija poslovanja z eDokumenti eSLOG 2.0,- zmanjševanje ogljičnega odtisa z brezpapirnim poslovanjem,- povečevanje transparentnosti poslovanja in zmanjšanje tveganj za neracionalno porabo javnegadenarja,- odpiranje trgov javnih storitev v EU in večja konkurenčnost,- cenejše in bolj kakovostne javne storitve za državljane in gospodarstvo Slovenije/EU,- povezovanje institucij, državljanov in gospodarstva Evrope zaradi zagotavljanja trajnostnega razvoja, blaginje, ustvarjanja delovnih mest in izboljšanja življenja.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!