Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Konferenca ob zaključku evropskih projektov RIUNS in HICAPS

V torek, 26. maja 2020, bomo na Velenjskem gradu, ob zaključku evropskih projektov RUINS in HICAPS, pripravili konferenco Upravljanje s kulturno dediščino. Mestna občina Velenje je v okviru programa Evropske unije Interreg Srednja Evropa partnerica dveh projektov HICAPS in RUINS, katerih cilji so usmerjeni v revitalizacijo in trajnostni razvoj kulturne dediščine.

Konferenca ob zaključku evropskih projektov RIUNS in HICAPS

Velenje, 21.maj 2020–Vtorek, 26. maja 2020, bomo na Velenjskem gradu, ob zaključku evropskih projektov RUINS in HICAPS, pripravili konferenco Upravljanje s kulturno dediščino. Mestna občina Velenje je v okviru programa Evropske unije Interreg Srednja Evropa partnerica dveh projektov HICAPS in RUINS, katerih cilji so usmerjeni v revitalizacijo in trajnostni razvoj kulturne dediščine.

Ob 12. uribodo v prenovljenem grajskem parku Velenjskega gradu izjaveza medijepodali podžupan Mestne občine Velenje Peter Dermol, vodja Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije, Območna enota Celje, Danijela Brišnik in direktorica Muzeja Velenje Mojca Ževart.

Od 12. 30dalje bo v prostorih gradu potekala konferenca, ki jo bomo pripravili v skladu z vsemi preventivnimi ukrepi proti širjenju koronavirusne bolezni.

Pripenjamo vabilo s programom.

Prijazno vabljeni,Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!