Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Usposabljanje za izvajalce presoj vplivov na okolje

V sodelovanju z Agencijo RS za okolje, vas vljudno vabimo na usposabljanje za izvajalce presoj vplivov na okolje, kjer bodo predstavljena Navodila izdelovalcem PVO za obravnavo vidika podnebnih sprememb in podatki o podnebnih projekcijah.

Usposabljanje za izvajalce presoj vplivov na okolje

V sodelovanju z Agencijo RS za okolje, vas vljudno vabimo nausposabljanje za izvajalce presoj vplivov na okolje,kjerbodo predstavljenaNavodila izdelovalcem PVO za obravnavo vidika podnebnih sprememb in podatki o podnebnih projekcijah.

Usposabljanje bo potekalo včetrtek 12. decembra 2019,s pričetkom ob 9. uriin predvidenim zaključkom ob 12. uri. Dogodek bo organiziranvsejni sobi Agencije RS za okolje, IV. nad., Vojkova 1b, Ljubljana.

Namen usposabljanja je dvig kvalitete poročil o vplivih na okolje s ciljem izboljšanja formalne in vsebinske popolnosti vlog, ki jih vložijo investitorji, kar je eden od ukrepov, ki je predviden za zmanjševanje upravnih zaostankov v povezavi s postopki presoj vplivov na okolje in izdaje okoljevarstvenih soglasij.

Prijave do zasedbe mest sprejemamo na spletni povezavi: Gospodarske zbornice Slovenije na dnu te spletne strani. V prijavnici imate prostor, kjer lahko postavite vprašanja v povezavi s to tematiko, pred dogodkom.

Program usposabljanja bomo prijavljenim udeležencem posredovali naknadno.

Vljudno vabljeni!

Priloga:Vabilo

Obrazec za prijavoSpletni obrazec za prijavo na dogodek >

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!