Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Obvestilo medijem - izvajanje del in zapora cestišča

in 31. 10. 2019 vršila dela vezana na izgradnjo in nadgradnjo opornih zidov na vzhodni strani hospitalne stolpnice. V ta namen bo občasno delno, občasno pa tudi popolnoma zaprta interna povezovalna cesta znotraj UKC Maribor ob Titovi cesti, v dolžini med vhodom 1D zgradbe št. 1 in do uvoza v Centralno lekarno. Dostop do vhoda 1D – vhoda na Inštitutu za fizikalno in rehabilitacijsko medicino bo nemoten, vendar le iz severne strani. Uvoz do Centralne lekarne bo nemoten, vendar le iz južne strani (s strani heliporta).

Spoštovani,

obveščamo vse bolnike, obiskovalce in zunanje sodelavce, da se bodo v času med 7. 10. 2019 in31. 10. 2019vršila dela vezana na izgradnjo in nadgradnjo opornih zidov na vzhodni strani hospitalne stolpnice. V ta namen bo občasno delno, občasno pa tudi popolnoma zaprta interna povezovalna cesta znotraj UKC Maribor ob Titovi cesti, v dolžini med vhodom 1D zgradbe št. 1 in do uvoza v Centralno lekarno. Dostop do vhoda 1D – vhoda na Inštitutu za fizikalno in rehabilitacijsko medicino bo nemoten, vendar le iz severne strani. Uvoz do Centralne lekarne bo nemoten, vendar le iz južne strani (s strani heliporta).

Vljudno naprošamo vse bolnike, obiskovalce in zunanje sodelavce, da spoštujejo postavljeno signalizacijo. V času izvajanja del bo prihajalo do morebitnega povečanega hrupa in neprijetnih vonjav vezanih na izvajanje del, za kar se že vnaprej opravičujemo in prosimo za strpnost in razumevanje. Bolnike, obiskovalce in zunanje sodelavce prosimo, da z razumevanjem sprejmejo navedena dela in ukrepe, ki bodo nujno potrebni za varno izvajanje del.

Zemljevid UKC Maribor:https://www.ukc-mb.si/bolni%C5%A1nica/zemljevid.

Želim vam lep dan,

Samo Turk, univ. dipl. ekon.

Sodelavec za odnose z javnostmiCenter za odnose z javnostmi in marketing – COJMUniverzitetni klinični center MariborLjubljanska ulica 5, 2000 Maribor, SlovenijaTelefon / Phone:+ 386 (0)2 321 28 13│Faks / Fax:+ 386 (0)2 321 28 26│ Gsm / Mobile: +386 (0)40 245 113E-pošta / E-mail:samo.turk@ukc-mb.si│Spletna stran / Web page:www.ukc-mb.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!