Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Obvestilo medijem - "Častim ½ litra!"

na Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor bomo tudi letos v sklopu Študentskih krvodajalskih akcij izvedli krvodajalsko akcijo pod sloganom "Častim ½ litra!"

Spoštovani,

na Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor bomo tudi letos v sklopu Študentskih krvodajalskih akcij izvedli krvodajalsko akcijo pod sloganom "Častim ½ litra!"Toje sedaj že tradicionalna vseslovenska krvodajalska akcija Študentske organizacije Slovenije,študentskih organizacij univerz v Mariboru, Ljubljani in na Primorskem,Zveze študentskih klubov Slovenije in v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije. Akcijo na Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor organizira Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM), v sodelovanju z OZRK Maribor in Društvom študentov medicine Maribor, s člani projekta Melita in projekta Epruvetka, ki pomagajo pri promociji krvodajalstva in darovanja kostnega mozga že deset let. Med krvodajalsko akcijo bo možen vpis v register za darovanje kostnega mozga in podpis pristopne izjave za darovanje organov in tkiv po smrti.

Krvodajalska akcija bo potekala:

- vponedeljek, 7. oktobra 2019, od 9. do 14. ure, na Štuk-u (Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor),

-vtorek, 8. oktobra 2019, od 8. do 14. ure, na Centru za transfuzijsko medicino, UKC Maribor (Ljubljanska ulica 5, 2000 Maribor, stavba 1, vhod 1A, klet -https://www.ukc-mb.si/bolni%C5%A1nica/zemljevid).

Oba dneva bo organiziran brezplačen prevoz krvodajalcev do mesta odvzema krvi.

Vljudno vabljeni.

Želim vam lep dan,

Samo Turk, univ. dipl. ekon.Sodelavec za odnose z javnostmiCenter za odnose z javnostmi in marketing – COJMUniverzitetni klinični center MariborLjubljanska ulica 5, 2000 Maribor, SlovenijaTelefon / Phone: +386 (0)2 321 28 13│Faks / Fax: +386 (0)2 321 28 26│ Gsm / Mobile: +386 (0)51 309 798E-pošta / E-mail:samo.turk@ukc-mb.si| Web:www.ukc-mb.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!