Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

"Novi" Joker je Joaquin Phoenix

Joker, najbolj pričakovan film te jeseni je na včerajšnji premieri napolnil Cineplexx kina. "Novi" Joker, Joaquin Phoenix je v nikoli povedani zgodbi o enem izmed najbolj znanih negativcev v stripovskem svetu zagotovo izpolnil pričakovanja gledalcev. V Kranju je za dobro vzdušje v dvorani poskrbel moderator Uroš Bitenc, film pa so si ogledali še igralec Aljaž Tepina, Špela Jereb v družbi prijateljice Katje Klavora ter Nina Uršič. Nasmešek na obraz so si nadele tudi ekipe v Cineplexx kinih.

"Novi" Joker je Joaquin Phoenix

Joker,najbolj pričakovan film te jeseni je na včerajšnji premieri napolnil Cineplexx kina."Novi" Joker, Joaquin Phoenixje vnikoli povedani zgodbi o enem izmed najbolj znanih negativcev v stripovskem svetu zagotovoizpolnil pričakovanja gledalcev. V Kranju jeza dobro vzdušje v dvorani poskrbel moderatorUroš Bitenc,film pa so si ogledali še igralecAljaž Tepina, Špela Jerebv družbi prijateljiceKatje KlavoraterNina Uršič. Nasmešek na obraz so si nadele tudi ekipe v Cineplexx kinih.

Joker je dobitnik zlatega leva na beneškem filmskem festivalu in poleg Joaquina, v filmu igra tudi z oskarjem nagrajenega Roberta De Nira, za režijo in produkcijo pa je poskrbel nominiranec za oskarja Todd Phillips, kreator trilogije Prekrokana noč (The Hangover).

JOKER že v Cineplexx. Rezervacija in nakup vstopnic:https://www.cineplexx.si/movie/joker/

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAIDTODIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!