Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Mala galerija Banke Slovenije: Vabilo na spremljevalna dogodka ob razstavi Transformacije, 2. in 3. oktober 2019

v Mali galeriji Banke Slovenije smo 12. septembra 2019 odprli četrto v nizu razstav, ki jih pripravljamo skupaj z Univerzo v Ljubljani ob njeni 100. obletnici delovanja. Na razstavi z naslovom Transformacije se predstavljajo študentje Akademije za likovno umetnost Univerze v Ljubljani. Predstavljena bodo najuspešnejša dela študentk in študentov oblikovanja vizualnih komunikacij z mednarodnega natečaja za vizualno podobo razstave Trans: form – Action. V sklopu razstave bosta potekala tudi dva dogodka.

Spoštovani,

v Mali galeriji Banke Slovenije smo 12. septembra 2019 odprli četrto v nizu razstav, ki jih pripravljamo skupaj z Univerzo v Ljubljani ob njeni 100. obletnici delovanja. Na razstavi z naslovomTransformacijese predstavljajoštudentje Akademije za likovno umetnost Univerze v Ljubljani.Predstavljena bodo najuspešnejša dela študentk in študentov oblikovanja vizualnih komunikacijz mednarodnega natečaja za vizualno podobo razstave Trans: form – Action. V sklopu razstave bosta potekala tudi dva dogodka.

V sredo, 2. oktobra 2019, ob 18. urivas vljudno vabimo nakoncert Brine Kren in Lenarta de Bocka. Mlada saksofonista sta že v preteklosti navduševala s svojo dinamično igro v duetu, tudi tokrat se predstavljata v improviziranem dialogu instrumentov.

Z dogodki ob razstavi bomo nadaljevaliv četrtek, 3. oktobra 2019, ob 18. uri, ko se bodomladi oblikovalci predstavili v pogovoru z uveljavljenim kolegom Primožem Zorkom, oblikovalcem, umetnikom in fotografom, čigar progresivni pristop k oblikovanju preveva umetniški vnos. Pogovor bo potekal tako o njihovem delu, vzorih in navdihih, kot tudi o sodobnih trendih v oblikovanju in njegovi vlogi v družbi.

Razstava bo sicer odprta do 8. oktobra 2019, ogledate si jo lahko od torka do sobote med 11. in 19. uro.

Vljudno vabljeni!

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!