Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Obvestilo za medije - punčke iz cunj

v torek, 1. oktobra 2019, so v sejni sobi Klinike za pediatrijo otroci prejeli v dar punčke iz cunj. Stanovalci doma za starejše, Doma pod gorco, so že 7. leto zapored razveselili otroke na Kliniki za pediatrijo, tokrat 1. oktobra, ki je hkrati Svetovni dan starostnikov. Letos so pripravili kar 50 punčk iz cunj, ki so jih z veseljem podarili otrokom na pediatriji. Otroke so obdarili starostniki, ki so punčke izdelali, skupaj z njihovo delovno inštruktorico, go. Suzano Žnidarič ter direktorjem Doma po Gorco, g. Gregorjem Žigonom.

Spoštovani,

vtorek, 1. oktobra 2019,so v sejni sobi Klinike za pediatrijo otroci prejeli v dar punčke iz cunj. Stanovalci doma za starejše, Doma pod gorco, so že 7. leto zapored razveselili otroke na Kliniki za pediatrijo, tokrat 1. oktobra, ki je hkrati Svetovni dan starostnikov. Letos so pripravili kar 50 punčk iz cunj, ki so jih z veseljem podarili otrokom na pediatriji. Otroke so obdarili starostniki, ki so punčke izdelali, skupaj z njihovo delovno inštruktorico, go. Suzano Žnidarič ter direktorjem Doma po Gorco, g. Gregorjem Žigonom.

Želim vam lep dan,

Samo Turk, univ. dipl. ekon.Sodelavec za odnose z javnostmiCenter za odnose z javnostmi in marketing – COJMUniverzitetni klinični center MariborLjubljanska ulica 5, 2000 Maribor, SlovenijaTelefon / Phone: +386 (0)2 321 28 13│Faks / Fax: +386 (0)2 321 28 26│ Gsm / Mobile: +386 (0)51 309 798E-pošta / E-mail:samo.turk@ukc-mb.si| Web:www.ukc-mb.si

Foto: UKC Maribor

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!