Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo na novinarsko konferenco - 8. 10. 2019, Simbioza GIBA akcija

Zavod Simbioza Genesis, socialno podjetje je neprofitna organizacija katere glavni namen je spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja. Prepričani smo, da nas in naše delo poznate predvsem po uspešnih vseslovenskih akcijah, s katerimi izvajamo e-opismenjevanje starejših ter skrbimo za njihovo zdravo življenje. Slednje še posebno uspešno počnemo skozi našo tradicionalno tedensko akcijo Simbioza Giba, ki bo letos potekala med 14. in 21. oktobrom 2019.

Spoštovani,

Zavod Simbioza Genesis, socialno podjetje je neprofitna organizacija katere glavni namen je spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja.Prepričani smo, da nas in naše delo poznate predvsem po uspešnih vseslovenskih akcijah, s katerimi izvajamo e-opismenjevanje starejših ter skrbimo za njihovo zdravoživljenje. Slednješe posebno uspešno počnemo skozi našo tradicionalno tedensko akcijoSimbioza Giba, ki bo letos potekala med 14. in 21. oktobrom 2019.

Z namenom predstavitve slednje,vas vljudno vabimo nanovinarsko konferenco pred začetkom že šeste sezone največje gibalne akcije za vse generacije v Sloveniji – SIMBIOZA GIBA 2019! Novinarska konferenca se bo odvijala vtorek, 8. 10. 2019, s pričetkom ob11. 00 uri, potekala pa bo v prostorih Simbioze Genesis, socialnega podjetja naLetališki 3 v Ljubljani(BTC, klet stavbe Emporium).

Simbioza Giba jenacionalni projektozaveščanja in spodbujanja k neposredno gibalno športnim aktivnostim vseh generacij in je vseslovenski prostovoljski projekt na področju gibanja in medgeneracijskega sodelovanja, ki naslavlja dva pomembna področja: povečanje deleža telesno dejavnih posameznikov ter ustvarjanje okolij za spodbujanje telesne dejavnosti.

Slogan Simbioza GIBA akcije"Vse življenje se gibamo!"bo tudi letos povezal Slovenijo v skrbi za zdravje in v promociji aktivnega življenjskega sloga. Ker verjamemo v medgeneracijsko sodelovanje in prenos znanj, izkušenj in vrednot med različnimi generacijami kot osnovnemu vodilu delovanja Simbioze, smo v naše delo dodali še skrb za zdravje vseh nas in nastala je Simbioza GIBA.V petih letih akcije smo v gibanju že združili skoraj 100 000 udeležencev, ki so v vseh petih sezonah gibali na kar 2 380 različnih lokacijah po vsej Sloveniji.

Simbioza GIBA akcija bo letos, glede na rekordno število trenutno zbranih prijav različnih lokacij gibanja (vadba na prostem, plavanje, ples, pohodi, igre z žogo in še mnogo več) in izjemen odziv udeležencev in udeleženk,gotovo še presegla lanskoletne rekorde. Na novinarski konferenci bosta vse dogodke, aktivnosti in zbrane rekordne podatke pred prihajajočim tednom gibanja(14. –21. 10. 2019)predstavilidirektorica Simbioze Genesis, socialnega podjetja, gospa Katja Pleškoinvodja projektov, gospa Brigita Dane.

V upanju, da se na novinarski konferencisrečamo, vas lepo pozdravljamo in vam želimo prijeten teden!

Zaveč informacijsmo vam na voljo na telefonski številki 031 394 248

(Ana Pavlič)in na elektronskem naslovuana.pavlic@simbioza.eu.

Ekipa Simbioze GIBA

--

Ana Pavlič,

Simbioza Šola in Simbioza Giba

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!