Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Podjetniški center Standard uspešen že štiri leta

V četrtek, 3. oktobra, ob 18. uri v Podjetniškem centru Standard pripravljajo zanimiv dogodek ob praznovanju 4. obletnice delovanja. V teh letih je Podjetniški center Standard postal dom za najboljše startupe SAŠA regije. Od leta 2015 je v SAŠA inkubatorju zraslo že 53 novih podjetij, ki so skupaj ustvarila 74 novih delovnih mest. V programe inkubatorja pa so uspešno vključili več kot 210 podjetij.

Podjetniški center Standard uspešen že štiri leta

Velenje, 30.september 2019–V četrtek, 3. oktobra, ob 18. uri v Podjetniškem centru Standard pripravljajo zanimiv dogodek ob praznovanju 4. obletnice delovanja. V teh letih je Podjetniški center Standard postal dom za najboljše startupe SAŠA regije. Od leta 2015 je v SAŠA inkubatorju zraslo že 53 novih podjetij, ki so skupaj ustvarila 74 novih delovnih mest. V programe inkubatorja pa so uspešno vključili več kot210 podjetij.

Na dogodku boste lahko spoznali4ustanovitelje podjetij, ki so zrasla skozi programe SAŠA inkubatorja, danes pa osvajajo tudi tuja tržišča. Predstavil se boSeudin Softič iz podjetja Autotech, ki je inovativno, mlado in razvojno usmerjeno podjetje, katerega delo temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju proizvodnje gospodinjskih aparatov, industrijske avtomatizacije in proizvodnih procesov. Eva Štraser iz podjetja Evegreenbo predstavila podjetje, ki si prizadeva za reševanje čedalje bolj perečega okoljskega problema – kopičenje plastične embalaže v okolju. Ukvarja se z izdelavo bioplastike, ki predstavlja alternativo klasični plastiki. Njena prednost je v tem, da je narejena iz naravi prijaznih snovi, ki se v okolju hitro razgradijo.Aleš Nastran bo predstavil podjetje Amibit, ki je izkušeno podjetje na področju upravljanja različnih energetskih naprav z namenom optimizacije energetskih virov in znižanja stroškov ter vzpostavitvijo obratovalnega nadzora preko EIS – energetskega informacijskega sistema.David Mernik pa bo predstavi podjetje DATAGRADin njihovo rešitev e-gradbeni dnevnik, ki je prvi korak k digitalizaciji gradbeništva.

Prijazno vabljeni tudi predstavniki medijev!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

mag. Maša KočevarKabinet župana

T: 03 8961 546

Foto: MOV

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!