Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Srečanje prevozniških podjetij in prevozniških družin Slovenije

bo v soboto, 28. septembra, v Slovenski Bistrici.

Srečanje prevozniških podjetij in prevozniških družin Slovenije

bo v soboto, 28. septembra, v Slovenski Bistrici.

Nasrečanju, ki ga že tretje leto zapored organizirata Sekcija za cestni transport pri GZS in Sekcija za promet pri OZS pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za infrastrukturo RS, bodo prevozniki opozorili tudi na najbolj perečeprobleme.

Poleg prevoznikov in njihovih družinskih članov se bodo letošnjegasrečanja udeležili tudipredsednik Državnega zbora RSDejan Židan,ministrica za infrastrukturoAlenka Bratušek, minister za notranje zadeveBoštjan Poklukarter ostali visoki gostje.

Organizatorjisrečanja letos pričakujejo okrog 3000 prevoznikov in njihovih družinskih članov.Srečanje je namenjeno medgeneracijskemu povezovanju, izmenjavi izkušenj, dobrih praks in sklepanju poslovnih dogovorov med slovenskimi prevozniki in njihovimi družinskimi člani. Tudi v prevozniški panogi je večina podjetij družinskih, zato so nasrečanje vabljeni tudi družinski člani prevoznikov. Prva generacija, ki je ustanovila in proslavila večino današnjih uspešnih prevozniških podjetij, počasi odhaja v pokoj. Nasledila jo bo mlajša generacija, ki bo vodila podjetja naprej, zato so tovrstnasrečanja še kako pomembna.

Otvoritev svečanega dogodka bo ob 13. uri.Sejemsko prizorišče pa bo odprto že od 10. ure dalje.

Več o dogodku, ki se bo odvijal pri prevozniku Danijelu Fijavžu (Žolgarjeva ulica 29 v Slovenski Bistrici), najdete na:https://www.gzs.si/srecanjeprevoznikov/.

Vljudno vabljeni!

Mag. Tajda PeliconVodja za strateško komuniciranje

Gospodarska zbornica SlovenijeSlužba za strateško komuniciranje in marketingDimičeva ulica 13, 1504 Ljubljanat:01 5898 136m:041 397 194e:tajda.pelicon@gzs.siw:www.gzs.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!