Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Dogodki KGŠ

Največji tradicionalni projekt Kluba goriških študentov – Mesto mladih, je za nami. Projekt je vseboval mnogo prireditev, tako da je vsak lahko našel nekaj, kar mu ustreza - košarkarski turnir, čistilno akcijo, potopisno predavanje, fotografski tečaj, računalniško delavnico za starejše, Go kart dirko in še in še.

Največji tradicionalni projekt Kluba goriških študentov – Mesto mladih, je za nami. Projekt je vseboval mnogo prireditev, tako da je vsak lahko našel nekaj, kar mu ustreza - košarkarski turnir, čistilnoakcijo, potopisno predavanje, fotografski tečaj, računalniškodelavnicoza starejše, Go kartdirkoin še in še. Naštete prireditve pa smo kronali s sobotnim koncertom skupinMI2, Bohem inPeeps band, ki je bil izpeljan na Ploščadi Silvana Furlana in after partjempod taktirko DJ-jev Koste Radmana in Impulza v klubu Marko Polo,ta panam je seveda dal še več zagona za nadaljnje projekte.

Istočasnosmo vsoboto, 21. 9. na Spiagga plaža live music baru ob 19hnadaljevalipredstavev sklopu projekta Goriški smeh, tokrat v znamenju otroške zabave. Naše najmlajše je animiralaekipaFul doro, ki – kot sami pravijo – skrbi, da otroška domišljija oživi.Goriški smeh nadaljujemožetosoboto 28. 9. ob 19. uri pred knjižnico Franceta Bevka v Novi Gorici s Primorskim večerom. Nastopili bodoMATICKOKOŠAR, BLAŽ CURK, ŽAN PAPIČ.Dogodek pa je, tako kot vsi drugi v sklopu Goriškega smeha, seveda brezplačen

Ker pa smo z mislimi vedno že pri nadaljnjih projektih, z navdušenjem vabimo tudi na vsakoletnoKGŠ brucovanje, ki bo 19.oktobrav klubu Marko Polo. Znani slovenski rokerjiBIG FOOT MAMA, slovenski cover band AC DC in zelo priljubljen DJ JANKObodo zabavali tako mlade, kot tiste mlade po srcu.

Več informacij o Goriškem smehu dobite naFacebook dogodku,Facebook profilu KGŠali nauradni spletni strani KGŠ-ja, kjer lahko spremljate aktualne novosti in vse tisto kar Vas o festivalu zanima.

Več informacij o Brucovanju dobite naFacebook dogodku.

Vsa foto material sta prispevala Tiffany Brisko in Tomaž Povodnik.

Zavaše individualne željein vse dodatne informacije se obrnite nasara.grmek@kgs.siali 031/733-962.

Foto: Tiffany Brisko in Tomaž Povodnik

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!