Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Ekskluzivna predstavitev najnovejšega sistema navidezne resničnosti HTC Vive Cosmos v Sloveniji

HTC je slovenski javnosti premierno predstavil Vive Cosmos, ki je povsem nov predvajalnik navidezne resničnosti (VR), s še več udobja in boljšo uporabniško izkušnjo.

Ekskluzivna predstavitev najnovejšega sistema navidezne resničnosti HTC Vive Cosmos v Sloveniji

HTC je slovenski javnosti premierno predstavilVive Cosmos, ki je povsem nov predvajalnik navidezne resničnosti (VR), s še več udobjain boljšo uporabniško izkušnjo.

LJUBLJANA, 25.september 2019–Prijetno druženje v Nogometni Hiši Zabavi (NHZ) je postreglo z nepozabnim potovanjem v svet navidezne resničnosti. HTC je predstavil najnovejši VR sistem za domačo uporaboHTC VIVE Cosmos, kije zasnovan na način, da se s pomočjo modularnega naglavnega ohišja sčasoma razvija skupaj z uporabnikom, brez potrebe po zunanjih baznih postajah.Najsodobnejši VR sistem na svetu je navdušil tudi priljubljena instagramerja in vlogerjaCool Fotra Janija JugovicaterJana Macarola, ki sta imela priložnost med prvimi v Sloveniji spoznati najnovejši Vive Cosmos.

HTC je z dogodkom uradno predstavil najsodobnejši VR sistem na svetu in najavil njegovo dostopnost od 3. oktobra naprej tudi v Sloveniji.Vive Cosmos je zasnovan na način, da se kar najbolje prilagaja potrebam uporabnikov sistemov navidezne resničnosti, saj v ospredje postavlja enostavnost uporabe, vsestranskost in izjemno zmogljivost. Popolnoma nov Vive Cosmos ima poenostavljene nastavitve, ki s pomočjo šestih kamer za široko in natančno “inside-out” sledenje, omogoča doslej najhitrejši in najbolj preprost vstop v svet navidezne resničnosti.

"Izjemno smo veseli tako pozitivnega odziva na najnovejši HTC Vive Cosmos, ki nam ponuja najboljšo VR-izkušnjo za domačo uporabo," je povedalaPetra Razić, direktorica regije Adriatic v HTC."Pričakovanja ob prihod novega VIVE Cosmos VR sistema so velika in verjamem, da ga bodo tudi slovenski navdušenci nad navidezno resničnostjo dobro sprejeli."

Vive Cosmos ponuja izkušnjo brez primere s povsem novim uporabniškim vmesnikom Vive Reality System, ki ga preprosto nastavimo in se z njim poženemo v navidezne svetove. Gre za novo zasnovan sistem Vive, kipredstavlja povsem novo filozofijo na področju navidezne resničnosti, saj prinaša podaljšanje življenjske dobe, tako da je VR sistem manj podoben zagonski aplikaciji in bolj podoben prestopanju med resničnimi in navideznimi svetovi. Ob predstavitvi staJan MacarolinJani Jugovicspregovorila tudi o varni uporabi novih tehnologij pri otrocih, ki so veliki navdušenci nad sodobno tehnologijo. Ob tem sta poudarila, da je navidezna resničnost del današnjega sveta, navdušila pa ju je kakovost, udobje in enostavna uporaba HTC Vive Cosmos VR sistema.

Marko Savković, vodja produktnega marketinga v HTC CEE, je podrobneje predstavil uporabo in tehnične karakteristike Vive Cosmos, ki vključujenaglavni sistemz ločljivostjo1440 x 1700slikovnihtočk za oko(2880 x 1700 skupaj)in vidnim poljem 110 stopinj, zaslonDual 3.4" LED diagonal invgrajene slušalke. Sistem ima povezave na PC zUSB 3.0, DisplayPort™ 1.2.

Vive Cosmos komplet za navidezno resničnost v času prednaročila vključuje tudibrezplačno 12- mesečno naročnino na Viveport Infinityin vam tako prihrani zajeten kupček denarja. Vsak kupec, ki bo svoj Cosmos naročil pred 3. oktobrom, bo v paketu prejel darilo v obliki gesla, ki omogoča 12-mesečno uporabo Viveport Infinity, ta pa ponuja neomejen dostop do stotine najbolje ocenjenih VR aplikacij, iger in videoposnetkov. V Sloveniji je Vive Cosmos s ceno 849,00 evrov na voljo v prednaročilu na spletnem mestuwww.mimovrste.comna povezavi:http://bit.ly/2leSEgL.

###

O HTC VIVE

VIVE je prva platforma za navidezno resničnost, zgrajena in optimizirana za interakcijo v navideznem prostoru in za doživetja, podobna tistim v realnem življenju. VIVE je ustvaril najmočnejši ekosistem za strojno opremo in programsko opremo VR, ki VR približuje potrošnikom, razvijalcem in podjetjem. Ekosistem VIVE je zgrajen okoli najboljše strojne opreme VR na trgu, ki jo podpira VIVE X, pospeševalnik s skladom 100 milijonov dolarjev za VR in z njim povezane zagonske tehnologije. Viveport je globalna platforma in trgovina z aplikacijami z najpomembnejšim svetovnim naročniškim modelom VR, ki deluje v več kot 60 državah. VIVE Studios je pobuda za razvoj vsebin VR in založništvo. Za več informacij o VIVE obiščitewww.vive.com.

PR: Brigita Bračko

Foto: HTC

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!