Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

ŠKODA NA AVTOMOBILSKEM SALONU V FRANKFURTU 2019

Spoznajte modele, ki jih bo ŠKODA predstavila med 10. in 22. septembrom na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu.

ŠKODA NA AVTOMOBILSKEM SALONU V FRANKFURTU 2019Spoznajte modele, ki jih bo ŠKODA predstavila med 10. in 22. septembrom na mednarodnem avtomobilskem salonu (IAA) v Frankfurtu.ŠKODA V FRANKFURTU

Leto 2019 za znamko ŠKODA zaznamuje predstavitev novega priključnega hibrida ŠKODA iV in povsem električnega modela CITIGOe iV. S tem znamka vstopa v dobo e-mobilnosti. Poleg izvedbe SUPERB iV je v ponudbo pred kratkim posodobljenega modela SUPERB vključena tudi bolj terenska izvedba SUPERB SCOUT. Dve novi različici sta dobila tudi model SCALA in mestni SUV KAMIQ - različico Monte Carlo, ki izžareva športni duh, in različico G-TEC s pogonom na stisnjen zemeljski plin (CNG).

Med "faceliftom" modela ŠKODA SUPERB (štiri leta po predstavitvi tretje generacije tega modela) je bil SUPERB deležen delikatnih sprememb zunanjosti, predvsem pa je bil opremljen z novimi tehnologijami.

Več o modelu SUPERB

Od konca leta bo SUPERB na voljo tudi kot priključni hibrid. Poganjata ga konvencionalni bencicnski motor 1.4 TSI s 115 kW in električni motor s 85 kW. Ponuja tako električni kot hibridni način delovanja in tako združuje oba motorja. Baterija z zmogljivostjo 13 kWh je nameščena v dnu avtomobila pred zadnjo osjo.

SUPERB iVSUPERB COMBI iV

CITIGOe iV, ki je prvo povsem električno vozilo znamke ŠKODA, poganja električni motor z 61 kW, ki poganja prednji kolesi. Drugi del sistema predstavlja baterija s 36,8 kWh na dnu karoserije.

CITIGOe iV

ŠKODA SUPERB SCOUT, ki je na voljo le v combi različici, je popolna kombinacija elegance, off-road zmogljivosti, kamor sodijo štirikolesni pogon, paket za slabe ceste, vozni način Off-Road, višji odmik od tal in zaščita karoserije - in vseh prednosti modela SUPERB.

SUPERB SCOUT

ŠKODA SCALA bo odslej na voljo tudi v različici Monte Carlo. Številni črni elementi in s črno izpisana beseda ŠKODA na zadku so poklon uspešni zgodovini znamke v reliju.

SCALA Monte CarloVeč o modelu SCALA

Tudi novi mestni SUV ŠKODA KAMIQ bo na voljo v različici Monte Carlo.

KAMIQ Monte CarloVeč o modelu KAMIQTISKOVNA KONFERENCA

Tiskovna konferenca znamke ŠKODA naIAA Frankfurt, hala3, razstaviščeA11,bo potekala vtorek, 10. septembra, 2019 med 11:45 - 12:00uro.V vmesnem času lahko spremljate predstavitev modelov ŠKODA SCALA in KAMIQ MONTE CARLO.

Foto in PR: Škoda

Foto: Škoda

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!