Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

SPROŠČENO DRUŽENJE S HRVAŠKIM PEVCEM PETROM GRAŠEM

HRVAŠKI ŠARMER NAZDRAVIL NA SVOJE PRVE STOŽICE

SPROŠČENO DRUŽENJE S HRVAŠKIM PEVCEM PETROM GRAŠEM HRVAŠKI ŠARMER NAZDRAVIL NA SVOJE PRVE STOŽICE

V čudovitem ambientu nove Vinoteke Strelec na Ljubljanskem gradu so številni predstavniki medijev, znani obrazi in srečni izbranci uživali v ekskluzivnem druženju s hrvaškim šarmerjem, večkrat nagrajenim glasbenikomPetrom Grašem. V zabavnem, sproščenem in iskrenem klepetu, ki ga je vodila vedno elegantna Ivana Šundov, je Petar vsem gostom zaupal nekaj sočnih podrobnosti iz svoje kariere in zasebnega življenja, nato pa je zapel še svojo veliko uspešnico "Ako te pitaju", za katero je prejel tudi najuglednejšo hrvaško glasbeno nagrado Porin. Piko na i pa so zvezdniškemu druženju dodali še morski prigrizki izpod rok kuharskega mojstra Igorja Jagodica in nazdravljanje z novo, eksluzivno penino Grašo, ki jo polnijo v Jeruzalem Ormož.

V Sloveniji je nastopal že neštetokrat, sedaj pa prvič samostojno 15. novembra prihaja na največji oder v Areno Stožice.

15. novembra 2019 v Stožicahobljublja nepozaben spektakel za vse generacije, kjer ne bodo manjkali tako aktualni hiti kot njegove največje uspešnice, ki jih je ustvaril tekom kariere.

“V življenju vsakega glasbenika je vedno vznemirljiv občutek - nekje nastopiti prvič. V Ljubljani, ki mi je zelo pri srcu, sem nastopil že večkrat, ampak tokrat bom čisto prvič v Stožicah imel samostojni koncert in prvega ne pozabiš nikoli. Največji kompliment je, ko se z mojimi pesmimi ljudje vrnejo v poletje. To mi je zelo pomembno, saj moja glasba diši po Mediteranu," pravi Petar, ki zagotavlja, da bo vzdušje poletnih morskih večerov pričaral tudi v stožiški Areni."Koncert bo res nekaj posebnega, ker bo pravi spektakel, z mano na odru bo moja skupina, veliko svetlobnih efektov, predvsem pa dve uri čiste zabave z odlično glasbo, kančkom romantike in dalmatinskega šarma,”je še priznal nasmejani Grašo.

Več fotografij v visoki resoluciji najdeteTUKAJ!

Avtor fotografij: Simone De Luca

Organizatorji dogodka:

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR M: +386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si DOMEN MAVRIČ M: +386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

Foto: Simone De Luca

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!