Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

V prihodnjih dneh še štirje županovi sprejemi

Tudi letos smo v prazničnem mesecu naše občine pripravili kar nekaj županovih sprejemov.

V prihodnjih dneh še štirje županovi sprejemi

Velenje, 20.september 2019–Tudi letos smo v prazničnem mesecu naše občine pripravili kar nekaj županovih sprejemov.

Vponedeljek, 23. septembra, bo župan Mestne občine Velenje Bojan Kontičob 18. uri v Mladinskem hotelu Velenje sprejel najmlajše Velenjčanke in Velenjčane.Na letošnji sprejem je povabljenih 326 otrok, za katere so starši na Mestni občini Velenje oddali vlogo za uveljavitev enkratne denarne pomoči za novorojenca, v obdobju od konca avgusta 2018 in do konca avgusta 2019. Otroci, ki se bodo udeležili županovega sprejema ob občinskem prazniku, bodo prejeli še spominsko darilce majico z napisom Ni živle\"ja brez Vele\"ja. Mestna občina Velenje že trinajsto leto zapored podeljuje staršem novorojencem enkratno denarno pomoč. Mestna občina Velenje je staršem novorojencev namenila v lanskem letu 47.250 evrov, v letošnjem letu do konca avgusta pa že 30.900 evrov enkratne denarne pomoči.

Vtorek, 24. septembra, bo ob 17. urižupan v Vili Biancisprejel zlate maturante. Letošnji zlati maturanti Šolskega centra Velenje so: Kamil Kosi, Jaša Vid Meh Peer, Miha Unterlehner, David Kuhar, Rok Rednjak, Tadej Glinšek in Tim Dolenc. Na sprejemu bosta nastopila dva kitarska dueta: Tea Čerenak in Rok Žerdoner iz 3. letnika Umetniške gimnazije Velenje ter Mia Koper in Nace Apšner iz 8. razreda Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje, oba pod mentorstvom profesorice Monike Krajnc Štih.

27. septembraobeležujemo svetovni danturizma, zato bo župan dan prej, torejv četrtek, 26. septembra, ob 19. urisprejel Velenjčanke in Velenjčane, ki aktivno delujejo napodročju turizma. S sprejemom se jim želi zahvaliti za njihov trud in delo, ki pomembno vplivata na prepoznavnost naše občine. Na sprejemu bosta nastopila stand up komika Perica Jerkovič in Aleš Novak.

Vtorek, 1. oktobra, ob 17. uri pa bomo v Domu kulture Velenjepripraviližupanov sprejem za starejše občanke in občane ter invalide.Kulturni program bo pripravilo Šaleško folklorno društvo Koleda.

V preteklih dneh pa smo že pripravili županov sprejem za krvodajalce, gasilce, pripadnike civilne zaščite, člane društev s področja zaščite in reševanja, policiste, prostovoljce in mestne redarje ter sprejem za prvošolce.

Na sprejeme v prihodnjih dneh prijazno vabimo tudi predstavnike medijev.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

mag. Maša KočevarKabinet župana

T: 03 8961 546

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!