Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Simfonic voices: Glasba za Ravensbrück

Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP) v okviru mednarodnega cikla vokalne in instrumentalne glasbe Simfonic voices gosti vokalno skupino Gallina, v počastitev spomina na umrle ženske v koncentracijskem taborišču Ravensbrück.

Spoštovani,Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem (APZ UP) v okviru mednarodnega cikla vokalne in instrumentalne glasbe Simfonic voices gosti vokalno skupino Gallina, v počastitev spomina na umrle ženske v koncentracijskem taborišču Ravensbrück.

Žetonedeljo,22. septembra 2019, boste lahko vgaleriji Frančiškanskega samostana sv. Ane v Kopru, ob 19.30, prisluhnili koncertu z naslovom "Glasba za Ravensbrück" vokalne skupine Gallina pod umetniškim vodstvomAne Erčuljin v sodelovanju z dvema instrumentalistkama,Franjo Kočnikna citrah inNežo Torkarna harmoniki. Predstvljena bodo dela skladateljic T. Merhar, M. Popit, K. Pustinek Rakar in A. Zlobko.Celoten napovednik je objavljenTUKAJ.Za dodatne informacije in izjave sta vam na voljo Ambrož Čopi, dirigent in umetniški vodja APZ UP, na elektronskem naslovuambroz.copi@gmail.comoz. na telefonski številki 040 900 012 in Sanja Đukić, predsednica ADUP, na elektronskem naslovusanja.dukic@soup.sioz. na telefonski številki 041 291 454.

Foto:Gallina

--

Eleonora Jenko,predstavnica za odnose z javnostmi ŠOUPGSM: 041 279 783Tel:00386 5 662 62 24e-mail:eleonora@soup.si

Foto: Galina

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!