Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NAPOVED ZA MEDIJE

Obveščamo, da bo v soboto, 9. novembra 2019, v Rdeči dvorani v Velenju potekal 12. Kongres Socialnih demokratov.

NAPOVED ZA MEDIJE

Ljubljana, 19.september 2019

Spoštovane urednice in spoštovani uredniki,

cenjene novinarke in cenjeni novinarji!

Obveščamo, da bo vsoboto, 9. novembra 2019, v Rdeči dvorani v Velenju potekal 12. Kongres Socialnih demokratov.

Tokratni programsko-statutarni Kongres SD, že dvanajsti po vrsti, odkar je bila z združitvijo socialdemokratskih strank leta 1993 ustanovljena Združena lista Socialnih demokratov, bo odgovoril na vprašanja, kako se morata stranka in družba organizirati za upravljanje velikih sprememb, ki jih prinašajo povezana podnebna, okoljska, ekonomska, socialna, politična in varnostna tveganja pred Slovenijo, Evropo in svetom.

Socialni demokrati v mesecu septembru in oktobru načrtujemo tudi intenzivno predkongresno dogajanje z javnimi tribunami po vsej Sloveniji, na katerih bomo skupaj s članstvom in javnostjo spregovorili o potrebnih odgovorih na nove izzive, ki čakajo Slovenijo v prihodnjih desetletjih. V tem predkongresnem času bomo v SD predstavili tudi nekaj inovativnih pristopov za vodenje javne razprave.

Druga predkongresna javna tribuna Socialnih demokratov bo potekala vponedeljek, 23. septembra 2019, s pričetkom ob 18. uri v Zeleni dvorani Območne obrtno-podjetniške zbornice Koper, Staničev trg 1 v Kopru.Vabilo zanjo najdete v priponki.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

Prijazne pozdrave,

Služba SD za odnose z javnostmi

Socialni demokratiLevstikova 151000 Ljubljanatel.:+386 1 2444 100e-pošta:pr@socialnidemokrati.siwww.socialnidemokrati.siTwitter: @strankaSDFacebook:www.facebook.com/socialnidemokrati.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!