Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Povabilo za oddajo prijav za TURISTIČNEGA AMBASADORJA SLOVENIJE 2019

Direktorat za turizem na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenska turistična organizacija vas letos ponovno vabita k sodelovanju pri izboru za podelitev naziva TURISTIČNI AMBASADOR SLOVENIJE 2019.

Spoštovani!Direktorat za turizem na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenska turistična organizacija vas letos ponovno vabita k sodelovanju pri izboru za podelitev naziva

TURISTIČNI AMBASADOR SLOVENIJE 2019.

Vabimo vas, da pri podelitvi tega naziva sodelujete z vašimi predlogi ter na ta način izpostavite osebo, ki pozitivno vpliva na ugled Slovenije in slovenskega turizma na mednarodnem trgu ter si po vašem mnenju zasluži ta ugledni naziv!POGOJI ZA PREDLAGANJE KANDIDATOV ZA DODELITEV NAZIVA:

Predlagana oseba je ugledna osebnost in poznana v Sloveniji in/ali v tujini kot osebnost, ki ima posebne zasluge na področju večanja prepoznavnosti oz. ugleda Slovenije, še posebej kot turistične destinacije.Predlagana oseba je državljan/državljanka tuje države.Oseba ne sme biti že prejemnik naziva TURISTIČNI AMBASADORSLOVENIJEv preteklih letih.

Vaš predlog za podelitev naziva AMBASADOR* SLOVENSKEGA TURIZMA 2019 z obrazložitvijooddajte prek prijavnega obrazca, ki je objavljentukaj.Izpolnjen obrazec je obvezni del prijave, oddajte ga najkasneje dopetka, 4. oktobra 2019, do konca dneva,in sicer na naslovlivija.kovac@slovenia.info.Priznanje TURISTIČNI AMBASADOR SLOVENIJE 2019 bo podeljeno naDnevih slovenskega turizma.*Moška oblika besede ambasador je veljavna tako za ženski kot za moški spol.Lep pozdrav,

mag. Livija Kovač KostantinovičVodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13SI-1000Ljubljana, SlovenijaT:+386 (0)1 589 85 65E:livija.kovac@slovenia.infoW:www.slovenia.info

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!