Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Gašper Rifelj in Eva Boto – DOVOLJ JE POLETJA

Gašper in Eva sta se od poletja poslovila veličastno – s predstavitvijo avtorske pesmi Dovolj je poletja na festivalu Popevka 2019. Tako strokovna komisija kot publika jima je poklonila vrhunsko uvrstitev in velik poklon.

Gašper Rifelj in Eva Boto – DOVOLJ JE POLETJA

GašperinEvasta se od poletja poslovila veličastno – s predstavitvijo avtorske pesmiDovolj je poletjana festivalu Popevka 2019. Tako strokovna komisija kot publika jima je poklonila vrhunsko uvrstitev in velik poklon.

Projekta Popevka 2019 sta se Postavna Korošica in romantičen Dolenjec lotila že zgodaj spomladi. Gašper je svojo novo pesem želel zapeti v duetu in Eva je bila tista druga polovica ideje. Melodijo pesmi sta ustvarila skupaj, za odlično besedilo pa je poskrbel pisatelj, režiser in scenarist, Tomaž Letnar. Pesem je končno obliko dobila letos poleti, ko sta jo z ekipo izkušenih glasbenikov dokončala s producentomDamjanom Pančurjem, Pancho production.Eva in Gašper pa se ne ustavljata, pač pa hitita novim izzivom naproti. Evi je bila pesem Dovolj je poletja s svojim sporočilom idealen uvod v tromesečno potovanje po svetu glasbe in preobrazb v oddajiZnan obraz ima svoj glas, ki se začne 22. septembra, Gašper pa s produkcijsko ekipo Špas teatra že pridno vadi svojo vlogo v novem muzikalu,Ljubezenske prevare, katerega premiera se bo zgodila 18. oktobra.Avdio file pesmiDovolj je poletjadobite na naslednjih povezavah:Dovolj je poletja (mp3)Dovolj je poletja (wav)Napovezavi lahko prenesete promo fotografije Gašperja in Eve– avtorica: Anita RifeljPodatki o pesmi DOVOLJ JE POLETJA:Glasba: Eva Boto, Gašper RifeljBesedilo: Tomaž LetnarMix in mastering: Damjan Pančur, Pancho productionOfficial audio pesmi DOVOLJ JE POLETJA na YouTube.Informacije in kontakt za medije (phonerji, gostovanja):PR@gasperrifelj.comGašper Rifelj on line:http://www.gasperrifelj.comhttp://www.facebook.com/RifeljGasperhttp://www.instagram.com/gasperrifeljhttp://www.youtube.com/gasperrifelj

Foto: Gašper Rifelj

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!