Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

SLOVENSKA PODJETJA NA IFA BERLIN

Med 6. in 11. septembrom številni razstavljavci prikazujejo svoje produktne trende na sejmu IFA v Berlinu. Gre za najpomembnejši sejem potrošniške elektronike in gospodinjskih aparatov na svetu, kjer se strokovna in splošna javnost seznani z raznolikostjo in inovativnostjo proizvodov.

SLOVENSKA PODJETJA NA IFA BERLINMed 6. in 11. septembrom številni razstavljavci prikazujejo svoje produktne trende na sejmu IFA v Berlinu. Gre za najpomembnejši sejem potrošniške elektronike in gospodinjskih aparatov na svetu, kjer se strokovna in splošna javnost seznanizraznolikostjo in inovativnostjo proizvodov.Letos na tem sejmu svoje inovativne izdelke in novosti predstavlja 5 slovenskih podjetij - BSH Hišni aparati Nazarje, Gorenje gospodinjski aparati, MMore Cases, Status Metlika in Chipolo.

V sodelovanju med slovenskimi in nemškimi razvojniki bo tako na sejmu med drugim svetovna premiera prvega naprednega univerzalnega kuhinjskega aparata Bosch Cookit iz tovarne BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, ki poskrbi za enostavno vsakodnevno pripravo svežih, zdravih in okusnih obrokov in ga odlikuje najnovejša digitalna tehnologija.

Gorenje sledi svoji viziji bolj povezanega življenja, poenostavljenega s serijo pametnih naprav, zasnovanih z naprednimi digitalnimi rešitvami in storitvami.

Status Metlika bo med drugim predstavil sušilec za sadje, zelenjavo in zelišča z metalnim ogrodjem, ki omogoča konstantno ohranjanje temperature in varčevanje z energijo.

Chipolove "smart devices" omogočajo povezavo ključev, denarnic in drugih predmetov z aplikacijo in v globalno mrežo, ki je odprta tudi za zunanje poslovne partnerje in njihove proizvode.

Kar trije izmed slovenskih razstavljavcev so pretekli prejemniki priznanj GZS za inovacije na nacionalni ravni.

Letos bo Dan inovativnosti 25. septembra, na katerem se bosta za priznanje GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni znova potegovala tudi BSH in Gorenje.

Mag. Tajda PeliconVodja za strateško komuniciranje

Gospodarska zbornica SlovenijeSlužba za strateško komuniciranje in marketingDimičeva ulica 13, 1504 Ljubljanat:01 5898 136m:041 397 194e:tajda.pelicon@gzs.siw:www.gzs.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!