Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vikend akcija predprodaje smučarskih vozovnic

Zadnji počitniški vikend, 31. avgusta in 1. septembra, bo na blagajnah na spodnji postaji Pohorske vzpenjače potekala predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic po ugodnejših cenah. V času vikend akcije bodo naprodaj vse sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje, prvič pred novo zimsko sezono tudi vozovnica Pohorka.

Vikend akcija predprodaje smučarskih vozovnic

Maribor, 23. 8. 2019 – Zadnji počitniški vikend, 31. avgusta in 1. septembra, bo na blagajnah na spodnji postaji Pohorske vzpenjače potekala predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic po ugodnejših cenah. V času vikend akcije bodo naprodaj vse sezonske vozovnice za Mariborsko Pohorje, prvič pred novo zimsko sezono tudi vozovnica Pohorka.

Sezonska smučarska vozovnica za odrasle bo samo 31. 8. in 1. 9. stala 410 evrov (v redni prodaji 500), cena Pohorke za odrasle pa bo sprva znašala 270 evrov (v redni prodaji 370). Vozovnica Pohorka bo v zimski sezoni 2019/2020 veljala od ponedeljka do petka v času dnevne smuke in tudi nočne, medtem ko med vikendi in prazniki ter šolskimi počitnicami (božično-novoletne počitnice, zimske počitnice obeh regij) z njo ne bo mogoče smučati.

Po zadnjem počitniškem vikendu se bodo cene vseh sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje z 2. septembrom nekoliko zvišale, ponovno pa se bodo zatem dvignile s 1. novembrom. Od takrat bo namreč potekala redna prodaja smučarskih vozovnic za novo zimsko sezono. Uradna otvoritev te je predvidena sredi decembra, če bodo razmere dopuščale, pa bo smuka na Pohorju možna že prej.

Ceniki vseh smučarskih vozovnic za sezono 2019/2020 so objavljeni na naši spletni strani www.visitpohorje.si. Smučarje vabimo, da izkoristijo možnost ugodnejšega nakupa v času prihajajoče vikend akcije predprodaje sezonskih vozovnic, ko bodo blagajne pod Pohorjem tako v soboto kot nedeljo odprte med 7. in 19. uro.

Miha Rubin

Sodelavec v službi za stike z javnostmi

__________________________________________________

Javno podjetje Marprom d.o.o.

Mlinska ulica 1, 2000 Maribor

T.:+386 (0)5 918 04 81

M.: +386 (0)41 775 866

W:www.marprom.si

W:www.visitpohorje.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!