Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Sobotna grozljivka

To soboto, 3. avgusta ob 22.10 boste na TV3 v terminu grozljivk, lahko gledali film, ki je posnet po resničnih dogodkih. Gre za nepojmljivo zlorabo nasilne matere štirih otrok, ki je prikazana skozi oči njenega otroka. Pekel, ki ga zaznamuje izkrivljeno versko prepričanje matere.

Tosoboto, 3. avgusta ob 22.10 boste na TV3 v terminu grozljivk, lahko gledali film, ki je posnet po resničnih dogodkih. Gre za nepojmljivo zlorabo nasilne matere štirih otrok, ki je prikazana skozi oči njenega otroka. Pekel, ki ga zaznamuje izkrivljeno versko prepričanje matere.

FilmPrizadetidelno temelji na resničnih dogodkih o zločinkiTheresi Knorr,danes 73-letni Američanki,obsojeni zaradi zlorabljanja in umorov dveh od svojih šestih otrok. Otroke je zlorabljala na številne načine: pretepala jih je, jih prisilno hranila, na njih ugašala cigarete in metala nože v njih, jih prisila, da so drug drugega držali k tlom, medtem ko jih je tepla. Nekoč je najmlajši hčerki Terry uperila pištolo v glavo. Najbolj je zlorabljala starejši hčerki,Suesanin Sheilo, predvsem zato, ker sta se razvijali v lepotici, sama pa se je starala in redila. Prepričana je bila tudi, da je njen četrti možChet Harris Suesanspremenil v čarovnico. Suean in Sheilo, ki ju je silila celo v prostitucijo, je nazadnje umorila in pravzaradi njunih umorov so jo končnoaretirali. Obsojena je na dve zaporedni dosmrtni kazni in se nahaja v kalifornijskem ženskem zaporu.

Onjenih umorih so posneli že več dokumentarcev, v igranem filmu pa Leslie Easterbrook igra versko blazno mamo, ki zlorablja svoje otroke.

Film Prizadeti si lahko ogledatetosoboto, 3. avgusta, ob 22.10 na TV3, sicer pa imamo vsako soboto zanimive in strašne grozljivke in trilerje.

--

Sonja Javornik

stiki z javnostmi TV3

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!