Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo za medije - svetovni dan multiple skleroze

ob svetovnem dnevu multiple skleroze bomo v sredo, 29. 5. 2019 med 9.00 in 14.00 v avli Klinike za kirurgijo (stolpnica), organizirali info točko. V sodelovanju z društvom Spoznajmo multiplo sklerozo bo zdravstveno osebje Oddelka za nevrološke bolezni mimoidoče ozaveščalo o bolezni multiple skleroze. Na voljo bodo zloženke in drugo strokovno gradivo, zaslon z video vsebinami, potekala bo razstava fotografij francoske umetnice z multiplo sklerozo, opravljali se bodo testi za določitev bolezni, obiskovalci si bodo lahko obuli prirejene čevlje, ki ponazarjajo hojo pod vplivom bolezni in drugo.

Spoštovani,

ob svetovnem dnevu multiple skleroze bomo v sredo, 29. 5. 2019 med 9.00 in 14.00 v avli Klinike za kirurgijo (stolpnica), organizirali infotočko. V sodelovanju z društvomSpoznajmo multiplo sklerozobo zdravstveno osebje Oddelka za nevrološke bolezni mimoidočeozaveščalo o bolezni multiple skleroze. Na voljo bodo zloženke in drugo strokovno gradivo, zaslon z video vsebinami, potekala bo razstava fotografij francoske umetnice z multiplo sklerozo, opravljali se bodo testi za določitev bolezni, obiskovalci si bodo lahko obuli prirejene čevlje, ki ponazarjajo hojo pod vplivom bolezni in drugo.

Za izjave bosta ob 13.00 na voljo Jožef Magdič, dr. med. (Oddelek za nevrološke bolezni) in Renata Žohar (predsednica društva Spoznajmo multiplo sklerozo).

Lokacija: stavba 1, vhod 1C, pritličje (https://www.ukc-mb.si/fileadmin/bolnisnica/zemljevid/zem2016.JPG).

Vljudno vabljeni,

Želim vam lep dan,

Samo Turk, univ. dipl. ekon.Sodelavec za odnose z javnostmiCenter za odnose z javnostmi in marketing – COJMUniverzitetni klinični center MariborLjubljanska ulica 5, 2000 Maribor, SlovenijaTelefon / Phone: +386 (0)2 321 28 13│Faks / Fax: +386 (0)2 321 28 26│ Gsm / Mobile: +386 (0)51 309 798E-pošta / E-mail:samo.turk@ukc-mb.si| Web:www.ukc-mb.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!