Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Družabna: Prevarantki napolnili dvorane v Cineplexx kinih

prijateljicami. Prevarantki, Rebel Wilson in Anne Hathaway, vsak na svoj način skušata, preslepiti moške in od njih izvabiti denar. Kako uspešni sta bili pri svojih prevarah je v krajnskem Cinepelxxu preverila manekenka Nataša Naneva, ki si je film ogledala v družbi prijateljice.

Majski Ladies night s komedijoPrevarantki (The Huste)v Cineplexxu je bil odlična ideja za obisk kina s prijateljicami. Prevarantki,Rebel Wilson in Anne Hathaway, vsak na svoj način skušata, preslepiti moške in od njih izvabiti denar. Kako uspešni sta bili pri svojih prevarah je v krajnskem Cinepelxxu preverila manekenkaNataša Naneva,ki si je film ogledala v družbi prijateljice.

Obiskovalke ženskega večera so se razveselilerevije Lady,vzorčkov dišaveWomensecret It\"s Freshter tekočepodlageRimmel Lasting Finish Breatheble. Za dobro vzdušje je skrbela moderatorkaAzra Selimanovič, ki je pred filmom razveselila trisrečne izžrebanke z darilnim paketomRimmel.Za svež dah po filmu pa so poskrbeližvečilni gumiji 5.

Azra Selimanovič, moderatorka

Foto: Mediaspeed

GALERIJA FB CINEPLEXX SLOVENIJA

PREVARANTKI (The Hustle) v vseh Cineplexx kinih od 16. maja.

Prevarantki, ki ju upodobita Rebel Wilson in oskarjevka Anne Hathaway, vsaka na svoj način izvabljata denar od moških. Prva se ukvarja z manjšimi prevarami, druga pa se zadeve loti na višjem nivoju, za seveda višje denarne vsote. Potem ko se po naključjusrečata, začneta sodelovati, prva pa se uči trikov od bolj izkušene in pretkane prevarantke. A kmalu bosta začeli tekmovati med seboj. Njuna tarča pa je naiven tehnološki milijarder in njegovo bogastvo.

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

“I AIN’T AFRAIDTODIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!