Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Gostilna in pivnica Stari pisker postaja svetovno znana

Nove smernice v gostilni in pivnici Stari pisker: "Več kot burgerji. Šteje samo okus." Stari pisker postaja svetovno znan po okusnih jedeh. Iščemo slovenske rejce govejega mesa ter prisegamo in uporabljamo slovenske kakovostne surovine. Objavili smo fotonatečaj za najbolj slastno fotografijo naših burgerjev: " Če ne fotkaš, nisi jedel." Na spletni strani Odprte kuhne so o nas zapisali: "Brez njihovih slastnih rebrc in picanha steaka si Odprte kuhne preprosto ne znamo več predstavljati."

ZADEVA: Gostilna in pivnica Stari pisker postaja svetovno znana

Nove smernice v gostilni in pivnici Stari pisker: "Več kot burgerji. Šteje samo okus." Stari pisker postaja svetovno znan po okusnih jedeh. Iščemo slovenske rejce govejega mesa ter prisegamo in uporabljamo slovenske kakovostne surovine. Objavili smo fotonatečaj za najbolj slastno fotografijo naših burgerjev: " Če ne fotkaš, nisi jedel." Na spletni strani Odprte kuhne so o nas zapisali: "Brez njihovih slastnih rebrc in picanha steaka si Odprte kuhne preprosto ne znamo več predstavljati."

Bili smo eni prvih, ki smo začeli pripravljati kvalitetne burgerje z mesno polpeto, ki je iz 100% govejega mesa, slovenskega porekla, pečene so na pravem roštilju, na oglju, na odprtem ognju, na originalen, klasičen način. Burgerji so prerasli zgodovinsko kombinacijo krušne bombetke in mesne polpete. Danes v Starem piskru govorimo o gurmanskih kombinacijah, ki s kakovostnimi sestavinami zadovoljijo še tako zahtevnega jedca. Več kot burgerji. Šteje samo dober okus. To je naš moto, ki mu sledimo. Postajamo svetovno znana gostilna po svojih dobrih in okusnih jedeh.

BURGER - OD AMERIŠKEGA SENDVIČA DO GURMANSKIH PRESEŽKOV, V STAREM PISKRU BURGER RAZRED ZASE

Burgerji so se v Ameriki pojavili in ponarodeli kot t. i. sendvič, ki pa je že zdavnaj prerasel prvotno jed. Z različnimi kombinacijami in sestavinami številnih kuharskih chefov širom sveta danes dosegajo burgerji izredne gurmanske okuse, v Sloveniji smo takšen primer mi, gostilna Stari pisker. Naši burgerji izstopajo iz povprečja burgermanije. Danes že na vsakem vogalu pečejo burgerje. Sledimo naši konkurenci in z gotovostjo lahko trdimo, da so naši burgerji razred zase. O tem zgovorno priča 60.000 prodanih burgerjev v lanskem letu. Vredno je, da se o tej trditvi prepričate tudi sami, kajti čas novodobnih burgerjev pri nas šele prihaja.

IŠČEMO SLOVENSKE REJCE

Aprila smo na svojih družbenih omrežjih objavili, da iščemo slovenske rejce kvalitetnega govejega mesa. Odziv rejcev je bil izjemen, iščemo rejce po različnih slovenskih regijah zaradi raznolikosti mesa. Sveže in kvalitetno meso je pogoj za okusnost burgerjev. Meso zorimo sami, lani smo prodali 22 ton govedine.

UPORABLJAMO SAMO SLOVENSKE IN KVALITETNE SUROVINE

Posebno pozornost namenjamo tudi krušni bombetki, pečeni po našem receptu ter hišnemu namazu, ki pa ostaja skrivnost. Tudi ostale sestavine v burgerju so domače, slovenske. Uporabljamo samo najkvalitetnejše sestavine; zorjeno goveje meso, lardo slanino mangalice, slanino črne slavonske svinje in slovenskega krškopoljca, priokuse tarturov, izvrstne zorjene angleške sire itd. Izbrane kombinacije okusov nadgradi še nepogrešljivi priokus po roštilju, kjer se vse mesne polpete sproti popečejo. Ponudbo burgerjev ves čas spreminjamo, nadgrajujemo ter dopolnjujemo. Zagotovo smo gostilna z najširšo ponudbo steakov v Sloveniji.

VSAK DAN ODLIČNI ODZIVI GOSTOV

Vsak dan nas presenečajo pozitivni odzivi gostov, ki v svojih komentarjih ne skoparijo s komplimenti in pohvalami. Gosti prihajajo iz cele Slovenije, veliko tudi iz tujine.

FOTONATEČAJ

V Starem pisku smo razpisali foto natečaj za najbolj slastno fotografijo naših burgerjev, zmagovalca bomo bogato nagradili. Več podrobnosti na naši Facebook strani ter v reviji Digitalna kamera. Razpisali smo dve kategoriji; prva je prosta (gostilna in pivnica Stari pisker), druga pa "več kot burger". Moto se glasi. "Če ne fotkaš, nisi jedel." Natečaj se bo zaključil 31. avgusta 2019. Za natečaj smo se odločili, ker gostje pogosto fotografirajo zanimiv in domiseln izgled vsake naše postrežene jedi. V sodelovanju z revijo Digitalna kamera želimo, da burger pojedine v Starem piskru ne ostanejo samo izkušnja gosta temveč da jo ovekoveči na svoj način ter deli s svetom. Fotografije bo ocenila tričlanska žirija, v sestavi: predstavnik gostilne in pivnice Stari pisker, predstavnik revije Digitalna kamera ter profesionalni fotograf.

ODLIČNI DOSEGI NA SVETOVNIH BLOGIH

Še vedno se lahko pohvalimo z odličnimi dosegi preko družbenih omrežjih in blogov, naši promocijski klipi dosegajo tudi do 30 milijonske oglede. O nas pišejo na svetovno znanih blogih kot so INSIDER, LADbible, UNILAD, 9GAG, GRILLHUNTERS INSTAGRAM, FOODCHALLENGES itd.

NEPOGREŠLJIVI NA ODPRTI KUHNI

Tradicionalne so tudi največje vrste prav pred našimi štanti na Odprtih kuhnah po Sloveniji. Na spletni strani Odprte kuhne so o nas zapisali: "Brez njihovih slastnih rebrc in picanha steaka si Odprte kuhne preprosto ne znamo več predstavljati."

Vabimo vas, da se o naši kvaliteti in bogatih okusih prepričate tudi sami ter o tem seznanite vaše bralce, telefon 041 343 797.

Team Stari pisker

Aljaž Žilnik s. p.

Savinova ulica 9

3000 Celje

https://www.facebook.com/gostilna.stari.pisker/

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!