Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Interaktivno srečanje z delegacijo indijskih poslovnežev na GZS

Ob priložnosti obiska indijskih gospodarstvenikov, ki so svoje interese za poslovanje s slovenskimi podjetji združili pod okriljem Indijsko-slovenskega poslovnega foruma, bo potekalo Interaktivno srečanje z delegacijo indijskih poslovnežev

Vabilo in sporočilo medijem

Srečanje z indijskimi gospodarstveniki

Ob priložnosti obiska indijskih gospodarstvenikov, ki so svoje interese za poslovanje s slovenskimi podjetji združili pod okriljem Indijsko-slovenskega poslovnega foruma, bo

Interaktivno srečanje z delegacijo indijskih poslovnežev na GZS
v sredo, 3. septembra 2014, ob 10. uri
v prostorih GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana B

Na dogodku bodo predstavljeni potenciali sodelovanja med slovenskimi in indijskimi podjetji, podpisan pa bo tudi sporazum o sodelovanju med Slovensko-indijskim poslovnim svetom in Indijsko-slovenskim poslovnim forumom.

Dogodek poteka v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije, Javne agencije SPIRIT Slovenija, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovensko-indijskega poslovnega sveta.

Podrobnejši opisi indijskih podjetij s področij inženiringa, avtomobilskih komponent, turizma, IKT, izobraževanja, poslovnega svetovanja so objavljeni na spletu http://www.gzs.si/slo/skupne_naloge/mednarodno_poslovanje/65536 .
Vljudno vabljeni!

***
Delegacija indijskih gospodarstvenikov se bo že danes, 2. septembra 2014, v sklopu Strateškega foruma Bled udeležila panela India and South East Europe, na katerem kot panelist nastopa tudi predsednik GZS, mag. Samo Hribar Milič, ki bo v okviru panela med drugim predstavil GZS program Indija 2010 - 2013 (+2015) ter opravil bilateralna srečanja s partnerskimi indijskimi institucijami.


Dodatne informacije: mag. Tajda Pelicon, 01 5898 136

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!