Novice

Nazaj na novice

Samsung predstavil Galaxy Note 4 ter Galaxy Note Edge

Samsungova edinstvena zasedba Note je bogatejša za dva člana, Galaxy Note 4

Ker od svojih mobilnih naprav pričakujemo vse več, je Galaxy Note 4 opremljen z bogatim izborom različnih funkcij. Funkcija hitrega napajanja Fast Charging in Ultra Power Saving Mode za varčevanje baterije poskrbita, da se vaš telefon hitro napolni in nato čim dlje ohrani baterijo. Galaxy Note 4 ima več mikrofonov in izboljšan zvočnik za ukinitev šuma med pogovori v hrupnem okolju. Vgrajen snemalnik zvoka ponuja osem različnih smeri snemanja glasu in sposobnost selektivnega predvajanja, ki uporabnikom dá možnost, da izolirajo in poslušajo posamezen glas v skupinskem pogovoru.

Galaxy Note 4 ima še izboljšan bralnik prstnih odtisov za večjo zaščito naprave ter prvi UV-senzor v mobilni napravi.

S Pen in S Note za vsakdanja opravila
Organizacija opravil na telefonu Note 4 je s funkcijo S Pen zdaj še preprostejša. Funkcijo S Pen so prilagodili tako, da bo Note 4 prva naprava, na katero pomislimo, ko si želimo organizirati vsakdanja opravila. Funkcija daje občutek, kot da bi pisali na pravi papir s pravim pisalom. Izboljšane so tudi funkcija prepoznave gestikulacij Air Command, Action Memo, Screen Write, Image Clip in Smart Select.

Galaxy Note 4 ponuja še več različnih načinov delanja zapiskov z aplikacijo S Note. Poleg tipkanja in pisanja je tu še priročna inovativna funkcija Snap Note, s katero lahko naredimo posnetek svojega rokopisa, S Note pa to pretvori v dokument v urejevalniku besedila. Svoje misli in ideje lahko tudi hitro zabeležimo z glasovnim snemalnikom Voice Memo.

Prestižna, a uporabna oblika
Samsung z Galaxy Note 4 predstavlja novo obliko naprav Galaxy. Vrhunsko kovinsko ohišje se neopazno spaja z zaslonom, ki ga ščiti enako steklo kot Galaxy S3. Mehko, reliefno hrbtišče je udobno, a kljub temu nudi dober oprijem za upravljanje naprave z eno roko. Naprava je privlačna, a obenem priročna za uporabo in zdržljiva.

Prihaja Galaxy Note Edge
Samsung nenehno odkriva nove možnosti v mobilni tehnologiji, kar je tokrat privedlo do nastanka pametnega telefona Galaxy Note Edge. Naprava ima edinstven tristranski ukrivljen zaslon, ki med drugim omogoča prejem sporočil in obvestil na stranski rob zaslona med gledanjem filma na glavnem zaslonu, zato ga lahko nemoteno spremljamo dalje. Nova oblika je prinesla tudi nov način dostopanja do aplikacij, informacij in drugih funkcij, katere lahko zaženemo na stranskem zaslonu, tudi ko je telefon pokrit z zaščitnim etuijem.

Galaxy Note 4 bo na voljo v črni (Charcoal Black), beli (Frost White), zlati (Bronze Gold) in rožnati (Blossom Pink) barvi po vsem svetu od oktobra dalje, Galaxy Note Edge pa bo naprodaj v črni (Charcoal Black) in beli (Frost White) barvi na izbranih državah in spletni trgovinah proti koncu leta.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!