Novice

Nazaj na novice

V EUROPARKU SAMO ŠE TA TEDEN NA OGLED DIH JEMAJOČE FOTOGRAFIJE

V mariborskem Europarku so samo še ta teden na ogled fotografije, ki so jih posneli finalisti natečaja Red Bull Illume Image Quest. 55 fotografij, ki vzbuja pozornost daleč naokrog, je namreč od 16. do 29. julija razstavljenih v štajerskem nakupovalnem središču.

V EUROPARKU SAMO ŠE TA TEDEN NA OGLED DIH JEMAJOČEFOTOGRAFIJE

V mariborskem Europarku so samo še ta teden na ogled fotografije, ki so jih posneli finalisti natečaja Red Bull Illume Image Quest. 55 fotografij, ki vzbuja pozornost daleč naokrog, je namreč od 16. do 29. julija razstavljenih v štajerskem nakupovalnem središču.

Obiskovalci navdušeni nad čudovitimi fotografijami

Obiskovalci Europarka so si lahko vse od ponedeljka, 16. julija, svoje nakupovanje popestrili z ogledom neverjetnih fotografij,ki prikazujejo pustolovske in akcijske športnike na najvišji stopnji pripravljenosti. Na razstavi Red Bull Illume Indoor Exhibition, ki gostuje po svetu in se je za nekaj časa ustavila tudi v štajerski prestolnici, lahko občudujejo fotografije v osupljivi ločljivosti 4K. Posneli so jih finalisti natečaja Red Bull Illume Image Quest, med katerimi sta tudi slovenska fotografa Jan Pirnat in Samo Vidic. Razstava bo v Europarku na ogled do nedelje, 29. julija, do zdaj pa je navdušila že mnoge obiskovalce štajerskega nakupovalnega središča.

Natečaj Red Bull Illume

Red Bull Illume je največji mednarodni fotografski natečaj za pustolovsko in akcijsko športno fotografijo. Natečaj predstavlja najbolj ustvarjalne in najzanimivejše fotografije na svetu ter želi javnosti na tak način približati svet akcijskih športov. Natečaj Red Bull Illume Image Quest 2016 je četrta izdaja natečaja, ki se je odvijal že leta 2007, 2010 in 2013. Na natečaj se je prijavilo 5.645 fotografov iz 120 držav, ki so poslali rekordnih 34.624 posnetkov. Že drugič zapored je skupni zmagovalec postal nemški fotograf Lorenz Holder, tokrat s panoramsko fotografijo športnika Senada Grosica, ki se s svojim kolesom BMX vozi po mostu v jesenski nemški pokrajini.

Podpis fotografij:

FOTO 1: Razstava Red Bull Illume Indoor Exhibition navdušuje obiskovalce Europarka

FOTO 2: Čudovite fotografije bodo v Europarku na ogled do nedelje, 29. julija.

FOTO 3: Med avtorji razstavljenih fotografij sta tudi slovenska fotografa Jan Pirnat in Samo Vidic

FOTO 4: Red Bull Illume je največji mednarodni fotografski natečaj za pustolovsko in akcijsko športno fotografijo

Avtor fotografij: Bojan Mihalič

PETRA ČRNIVEC

starejša svetovalka

GSM:+386 40 165 054

Email:petra.crnivec@ippr.si

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!