Novice

Nazaj na novice

AOC predstavlja prvi AGON monitor z AMD Radeon™ FreeSync™ 2 in VESA DisplayHDR™ 400

Ljubljana, 19. april 2018 – Specialist za monitorje AOC s ponosom najavlja prihod novega člana AGON linije premium igričarskih monitorjev, model AOC AGON AG322QC4, ki ponuja osupljive igričarske vizuale na 31.5-palčnem in VESA DisplayHDR™ 400-skladnem VA panelu s 3-stransko zasnovo brez okvirja, kot britev ostro Quad HD (2560x1440 pik) ločljivost v razmerju 16:9, globoko in temno 2000:1 statično kontrastno razmerje in izrazito 1800R ukrivljenost. Hitrost osveževanja 144 Hz in 4 ms GtG odzivni čas v kombinaciji z AMD Radeon™ FreeSync™ 2 podporo pa zagotavlja igričarsko izkušnjo na najbolj konkurenčni ravni.

DisplayHDR 400 in Radeon FreeSync 2 AG322QC4 je opremljen z najnovejšima zaslonskima tehnologijama, VESA DisplayHDR™ 400 in AMD Radeon FreeSync™ 2, ki poskrita za realistično vizualno izkušnjo in gladko igričarsko doživetje. VESA DisplayHDR 400 specifikacije zagotavljajo najvišjo raven svetlosti 400 cd/m2, izboljšane nivoje črne barve, višjo barvno lestvico in več bitno barvno globino za prikaz slik z visokim dinamičnim razponom (HDR).

Za igričarsko izkušnjo brez trganja in trzanja slike poskrbi AMD Radeon FreeSync 2 tehnologija, nadgradnja predhodnice FreeSync, ki prav tako podpira spremenljivo frekvenco osveževanja (tako, da se hitrost osveževanja monitorja prilagodi s frekvenco GPU-ja). Poleg tega FreeSync 2 uporablja strožje omejitve (npr. obvezen Low Framerate Compensation (LFC), večji barvni prostor) in HDR podporo z nižjo zakasnitvijo kot pri običajnih HDR monitorjih.

Impresiven in privlačen izgled

Eleganten AG322QC4 z moderniziranim globokim črnim zaključkom se ponaša z 1800R ukrivljenim 31,5-palčnim VA (Vertical Alignment) panelom. Ta impresivna ukrivljenost popolnosti zaokroža vidno polje uporabnika in periferni vid ter tako nudi prepričljivo potopitev v doživetje na ekranu. Na ukrivljenem zaslonu, so oči uporabnika bolj ali manj enako oddaljene do vsakega kota zaslona pod skoraj pravokotnim kotom, kar onemogoča izkrivljanje slike, kontrasta in spremembo barv, ki jih povzroča poševni kot.

Najboljša igralna izkušnja

Monitor AG322QC4 se ponaša z VA panelom QHD (2560x1440 pik) ločljivosti, ki je najbolj priljubljena ločljivost med današnjimi igričarji. QHD ločljivost zagotavlja štirikrat podrobnejše slike kot 720p resolucija, poleg tega v večini trenutnih iger srednje-/visoko-zmogljive grafične kartice lahko brez težav dosežejo večje število slik na sekundo v primerjavi z ločljivostjo 4K. VA panel modela AG322QC4 nudi tudi širše kote gledanja v primerjavi z IPS paneli.

Konkurenčni igričarji bodo zadovoljni z impresivnimi funkcijami monitorja AG322QC4. Hitrost osveževanja 144 Hz in 4 ms GtG odzivni čas skupaj odpravljata učinke zameglitve gibanja in nudijo igralcem boljše vizualne povratne informacije v hitrih igrah. Način AOC Low Input Lag dodatno izboljša odzivnost monitorja. V tem načinu, video signali zaobidejo večino obdelave video procesov, ki jih opravi elektronika monitorja, tako se dejanja, ki pridejo iz vhodne naprave (tipkovnica/miška) hitreje pretvorijo v vizualne slike.

Prilagodite se svoji igri

AOC ve, katere majhne stvari igričarji najbolj cenijo. AOC-jev "Game" način omogoča prilagojene nastavitve za različne zvrsti, kot so FPS, Racing ali RTS za hitrejšo odzivnost in jasnejše vizualne učinke. Poleg tega lahko uporabniki shranijo tudi svoje prednastavitve. Z priloženim daljinskim OSD krmilnikom (QuickSwitch) lahko uporabniki preprosto izbirajo med prednastavitvami. Funkcija AOC Shadow Control omogoča, da igralci izberejo nivo senčenja v OSD meniju, ter tako osvetlijo pretemne ali zatemnejo presvetle dele slike.

AOC Ergo Base stojalo omogoča nastavitev višine, nagiba in zasuka za kar najbolj optimalen ergonomski položaj. Igričarji lahko priključijo svoje slušalke z uporabo avdio izhoda in vhoda za mikrofon, ko slušalk ne uporabljajo, pa jih lahko obesijo na priročno izvlečno držalo. Praktičnost zagotavljajo tudi dva USB 3.0 priključka, vgrajena rešitev za upravljanje kablov in prenosni ročaj za transport monitorja. Z vgrajenimi LED lučkami na spodnji in hrbtni strani monitorja lahko igralci izbirajo med rdečo, zeleno ali modro lučjo s tremi stopnjami intenzivnosti za povečano prilagoditev.

Novi monitor AOC AGON AG322QC4 bo na voljo predvidoma junija 2018 po priporočeni prodajni ceni 599 €.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o. Hrastovec 22 1236 Trzin Dušan Pristavec M: +386 31 429010 E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

ali

AOC International (Europe)

B.V. Prins Bernhardplein 200,

6th floor 1097 JB Amsterdam

Anna Stefanczyk

Tel: +31 205046950

E-mail: anna.stefanczyk@tpv-tech.com

O podjetju AOC:

AOC sodi med najbolj prepoznavne globalne blagovne znamke v svetu računalniških monitorjev. Njegove izdelke odlikujejo visoka kakovost izdelave, privlačen in atraktiven dizajn, inovativnost in okoljska prijaznost ter konkurenčne cene. Vse to so razlogi, zakaj vse več potrošnikov, distributerjev, partnerjev in direktorjev podjetij zaupa znamki AOC. Računalniški monitorji AOC se znajo prilagoditi tako poslovnemu kot domačemu uporabniku ali igričarju. Več informacij o podjetju AOC, ki je podružnica družbe TPV Technology Limited, največjega proizvajalca LCD-zaslonov na svetu, in njegovih izdelkih najdete na spletni strani www.aoc-europe.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!