Novice

Nazaj na novice

ČLANICE SKUPINE MJAV

V NOVI PESMI NEVER AGAIN POŠILJAJO MOŠKIM OSTRO IN NEDVOUMNO SPOROČILO

ČLANICE SKUPINE MJAV

V NOVI PESMI NEVER AGAIN POŠILJAJO MOŠKIM OSTRO IN NEDVOUMNO SPOROČILO

Ženska zasedba MJAV je radostno zakorakala v pomlad z novo, rahlo navihano in izjemno poslušljivo skladbo, v kateri podajajo ostro in nedvoumno sporočilo moški populaciji. Pesem Never Again je poskočno hudomušna slovenska pesem z angleškim naslovom. Govori o tem, da se nikoli več ne bodo zaljubile. Še več, povedo, da "rajši kot v tvoj objem, bi z žlico jedla hren"".

Se pa te dni Ani, Maša in Jasmina veliko mudijo v studiu, čeprav je nova pesem Never Again že ugledala luč sveta, saj pripravljajo novo zgoščenko, ki bo luč sveta ugledala že jeseni.

Avtorja melodije Never Again sta Maša Uranjek in Gašper Konec, besedilo pa je napisal Marko Gregorič, uspešen tekstopisec, ki je med drugimi uspešnicami napisat tudi hit ZNUCANA. Gre za hudomušno skladbico, v ritmu swinga. V skladbi dekleta ponovno odlično zazvenijo v večglasju in dokažejo, da so kos vsakemu stilu.

Pravijo, da izredno občudujejo markantno žensko zasedbo The Puppini sisters, mi pa pravimo, da s takim delom, elanom in kvaliteto, lahko postanejo slovenska različica omenjene zasedbe.

Foto: Igor Pečoler

VIDEOSPOT V HD VERZIJI ZA TV:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/MJAV/MJAV%20-%20Never%20again.mp4

PESEM V MP3:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/MJAV/MJAV-%20Never%20again.mp3

VIDEOSPOT YT:

https://www.youtube.com/watch?v=CF42t6-OoBg

MJAV so na voljo za intervjuje v živo ali preko telefona/maila. Najlepše se vam zahvaljujem, če mi boste lahko poslali termin gostovanja za vaš medij.

Lepo vas pozdravljam!

Kaly Kolonič Potočnik

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!