Novice

Nazaj na novice

Samsungove novosti v ponudbi tiskalnikov bodo spremenile poslovna okolja

Družba Samsung Electronics je predstavila najnovejši večnamenski tiskalnik MultiXpress 7 formata A3, ki bo v poslovnih okoljih omogočil enostavnejšo uporabo in povečanje produktivnosti.

MultiXpress 7, novi večnamenski tiskalnik A3 formata, je zasnovan za potrebe podjetij vseh velikostih, saj se ponaša z neverjetno hitrostjo tiskanja in skeniranja dokumentov ter fleksibilnostjo, ki jo omogoča operacijski sistem Android

Monako / Ljubljana, 9. februar 2015 – Družba Samsung Electronics je predstavila najnovejši večnamenski tiskalnik MultiXpress 7 formata A3, ki bo v poslovnih okoljih omogočil enostavnejšo uporabo in povečanje produktivnosti.

KiHo Kim, izvršni podpredsednik Printing Solutions v družbi Samsung Electronics, je dejal: "Tiskalnik MutiXpress 7 predstavlja vrhunec naše ponudbe in prizadevanj, da ponudimo tiskalniške rešitve, ki pripomorejo k večji produktivnosti, učinkovitosti in povrnitvi stroškov investicije." KiHo Kim je še dodal: "Delo v pisarnah se razvija zelo hitro in vse več je zahtev po koriščenju mobilnih rešitev, ki uporabnikom omogočajo opravljanje dela od kjerkoli in s katerekoli naprave. Tiskalnik MultiXpress 7 tako predstavlja združitev hitrosti uporabe in povezljivosti s kvaliteto, ki jo podjetja pričakujejo."

Samsungov večnamenski tiskalnik poganja štirijedrni procesor, ki povečuje učinkovitost dela in občutno zmanjša čas tiskanja: za zagon potrebuje le 18 sekund oz. 12 sekund za zagon iz stanja spanja. Prva ČB stran se natisne v 3 sekundah, le 4,5 sekund pa je potrebnih za tisk barvnega dokumenta. Maksimalna ločljivost tiska je 1200 dpi.

MX7 se ponaša tudi s krajšim časom skeniranja, saj lahko v 1 minuti skenira do 120 enostranskih strani. Z računalniško mrežo se lahko poveže z brezžično, WiFi ali Bluetooth povezavo, kar uporabnikom omogoča tisk dokumentov kar iz mobilne pisarne. Izpostaviti velja še operacijski sistem Android, ki poganja tiskalnik, ter 10,1-inčni zaslon na dotik, ki uporabnikom še dodatno olajša urejanje in pregled dokumentov na licu mesta.

Večnamenski tiskalnik MX7 se odlično obnese v okoljih z veliko delovno obremenitvijo, saj je zmožen tiska do 300 tisoč strani na mesec. Večje kartuše zadostujejo za tisk do 30 tisoč barvnih strani ali 45 tisoč ČB strani. K prihranku časa in stroškov bodo pripomogle tudi priročne aplikacije, ki so uporabnikom na izbiro, npr. avtomatsko spenjanje papirjev, ki naenkrat tudi spne 80-stransko knjižico.

Na evropskem trgu bo MX7 na voljo od predvidoma maja 2015 dalje.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!