Novice

Nazaj na novice

GLOBOKA DRŽAVA

Na FOXu bomo od 10. aprila spremljali dve epizodi ob začetku prve sezone. Na sporedu bo ob torkih ob 22:00.

GLOBOKA DRŽAVA

Na FOXu bomo od 10. aprila spremljali dve epizodi ob začetku prve sezone. Na sporedu bo ob torkih ob 22:00.

GLOBOKA DRŽAVA je odličen novi mednarodni triler, v katerem Mark Strong igra Maxa Eastona, nekdanjega vohuna, ki se vrne na teren, da bi maščeval smrt svojega sina (ki je šel po njegovih stopinjah), vendar se znajde v osrčju skrivne obveščevalne vojne in zarote, načrtovane za kovanje dobička iz kaosa, ki se bo širil po vsem Bližnjem vzhodu.

Zgodba se odvija v ZK, ZDA, Iranu, Libanonu in Franciji. Zajema obsežno politično dimenzijo, iz katere izhajajo vprašanja o povezanosti predstavnikov ljudstva in velikih industrij, ki kujejo dobiček na račun mednarodnih sporov. To je zgodba o skrajnem tveganju, o zaroti, ki bi lahko strmoglavila vlade, pri čemer spremljamo še reševanje talcev, strelske obračune in lov na ljudi. V svojem jedru je GLOBOKA DRŽAVA čustvena drama o družini v skrajno težkem položaju. Njihova globoka povezanost je v velikem nasprotju z epskim ozadjem.

Čustvena in napeta serija GLOBOKA DRŽAVA je zapletena večplastna drama, ki se vrti okrog likov in vznemirljive vohunske zgodbe, ob kateri se zastavljajo vprašanja o verjetnih dogodkih v prihodnosti, povezana z velikimi posli, vojno in globalno politiko. Predvsem je to potovanje moškega, ki se bori, da bi zaščitil ljubljene, čeprav je jasno, da v življenju ni drugih priložnosti.

Igrajo:MARK STRONG kot Max EastonJOE DEMPSIE kot Harry ClarkeKARIMA MCADAMS kot Leyla ToumiLYNE RENÉE kot Anna EastonANASTASIA GRIFFITH kot Amanda JonesALISTAIR PETRIE kot George WhiteKHALID LAITH kot Anthony KahaniMARK HOLDEN kot John LynnDONALD SAGE MACKAY kot Martin CollinsRACHEL SHELLEY kot Elliot TaylorKINGSLEY BEN ADIR kot Khalid Walker

GLOBOKA DRŽAVA, 1. SEZONA OD 10. APRILA OB TORKIH OB 22.00, DVE EPIZODI OB ZAČETKU SEZONEPREMIERA ZA REGIJO

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR

M:+386 41 325 440

E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ

M:+386 41 875 160

E:domen.mavric@avi.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!