Novice

Nazaj na novice

Večer samospevov in opernih arij / Zvoki mladosti, 6. koncert

Ta teden Glasbena šola Nova Gorica nadaljuje s koncertnim ciklom Zvoki mladosti. Na šestem koncertu se bosta ob klavirski spremljavi Andreje Konjedic Lenardič predstavili nekdanji učenki Glasbene šole Nova Gorica, sopranistka Rebeka Pregelj in mezzosopranistka Kristina Kragelj. Pevki, ki sta študij nadaljevali; Rebeka na Akademiji za glasbo Ljubljana, Kristina pa na Deželnem konservatoriju v Celovcu, bosta zapeli številne operne arije in samospeve.

Ta teden Glasbena šola Nova Gorica nadaljuje s koncertnim ciklom Zvoki mladosti. Na šestem koncertu se bosta ob klavirski spremljaviAndreje Konjedic Lenardičpredstavili nekdanji učenki Glasbene šole Nova Gorica, sopranistkaRebeka Pregeljin mezzosopranistkaKristina Kragelj.Pevki, ki sta študij nadaljevali; Rebeka na Akademiji za glasbo Ljubljana, Kristina pa na Deželnem konservatoriju v Celovcu, bosta zapeli številne operne arije in samospeve.

Petek, 23.marec 2018, ob 18. uriCoroninijev dvorec, Šempeter pri Gorici

V priponki je fotografija pevk in predstavitve glasbenic ter program.

Vstopnine ni.

***

Glasbena šola Nova Gorica s koncertnim ciklom Zvoki mladosti izpolnjuje eno od temeljnih poslanstev glasbeno-pedagoške inštitucije, ki je vzgoja mladega občinstva v razgledane ljubitelje klasične glasbe. Možnost koncertiranja daje izstopajočim mladim glasbenim talentom. Na koncertih bodo nastopili mladi in profesionalni glasbeniki kot tudi učenci in profesorji Glasbene šole Nova Gorica.

Obisk je brezplačen, urnik pa prilagojen učencem, z začetkom ob 18. uri.Vsak koncert bo vključeval tudi predstavitev programa in intervju z nastopajočimi.

***11.april 2018-Koncertna dvorana Glasbene šole Nova GoricaKoncert učiteljev

Vljudno bi prosili za najavo dogodkov v vašem mediju.Več o koncertnem ciklu lahko preberete na spletni strani in FB-profilu Glasbene šole Nova Gorica.

Najlepše se vam zahvaljujemo za medijsko podporo in vas lepo pozdravljamo.

Metka Suličodnosi z javnostmiGlasbena šola Nova Gorica+386 31 371 747www.gsng.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!