Novice

Nazaj na novice

Najprej okoli sveta, nato pa nova sezona oddaje KLEPET OB KAVI

Jasmina Kandorfer se po svojem potovanju okrog sveta, pred televizijske ekrane z oddajo Klepet ob kavi vrača v sredo, 8. novembra, ob 17. uri.

Najprej okoli sveta, nato pa nova sezona oddaje KLEPET OB KAVI

Jasmina Kandorfer se po svojem potovanju okrog sveta, pred televizijske ekrane z oddajo Klepet ob kavi vrača v sredo, 8. novembra, ob 17. uri. Z gledalci bo vsak dan delila nasvete za zdrav življenjski slog, vse od zdrave prehrane do osebnostne in duhovne rasti z izbranimi raziskovalci, strokovnjaki, doktorji, terapevti in vsakdanjimi ljudmi, ki so jih izoblikovale nenavadne izkušnje, ozdravitve in rešitve, ki so jih našli na nepričakovan način.

Voditeljica bo z gledalci delila tudi posnetke iz svojega svetovnega popotovanja, v okviru katerega je v Sibiriji več kot 14 dni jezdila divje konje, na Japonskem je raziskovala tradicionalno pitje matcha čaja, na Novi Zelandiji se je poučevala o maorih in o volni, Avstralijo je proučevala tudi v globinah velikega koralnega grebena, prav tako Havaje, kjer je plavala z mantami in najredkejo vodno vrsto tjulna na svetu, v Kaliforniji je prisluhnila šepetu največjega drevesa na svetu, starega več kot 2.300 let, opazovala neznane leteče predmete v Sedoni, preživela dan brez kockanja v Las Vegasu in še ni konca njenih dogodivščin, ki jih bo podoživljala z vami, v oddaji Klepet ob kavi.

Nova sezone oddaje Klepet ob kavi z voditeljico Jasmino Kandorfer prične v sredo, 8. novembra, ob 17. uri na TV3.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!