Novice

Nazaj na novice

2. FORD PERFORMANCE DAN NA VRANSKEM JE PRIVABIL MNOŽICO OBISKOVALCEV IN ŠTEVILNE NASMEŠKE NA OBRAZU

Center varne vožnje AMZS na Vranskem je bil v nedeljo v znamenju Fordovih najbolj vznemirljivih športnih modelov in številnih obiskovalcev, ki so prišli spoznavat znamko z modrim ovalom, predvsem najbolj zmogljive modele in se hkrati zabavat na 2. Ford Performance dan.

Vransko, 15. oktober 2017 - Center varne vožnje AMZS na Vranskem je bil v nedeljo v znamenju Fordovih najbolj vznemirljivih športnih modelov in številnih obiskovalcev, ki so prišli spoznavat znamko z modrim ovalom, predvsem najbolj zmogljive modele in se hkrati zabavat na2. Ford Performance dan.

Čisto resno in ravno dovolj adrenalinsko pa je dan preživelo24 nagrajencev Zlate Vstopnica, ki so se lahko učili vozniških veščin za volanom športnih vozil znamke Ford in se še sami prepričali v njihove izjemne zmogljivosti.

Nihče od nagrajencev ni mogel skriti navdušenja nad zabavnim učenjem dinamične vožnje, saj so nova znanja pridobivali za volanom modelov Focus RS, Mustang in Focus in Kuga ST-Line in to ob dirkaško prekaljenih voznikih.

Odličnim inštruktorjem AMZS so namreč stali ob strani štirje državni prvaki v reliju ter prvak v driftanju;Tomaž KaučičinMatjaž Korošaksta znanje predajala na vaji iskanja idealne linije,Luka Marko Grošeljje skrbel za pravilen potek na vaji drifta,Andrej JerebinMitja Klemenčičpa sta na vaji hitri krog ne le prepeljala številne nagrajence posebnega žreba te nagrade, ampak hitro in varno odpeljala tudi izžrebane med obiskovalci.

Prav tako se je tudi tokrat inštruktorjem pridružil smučarski skakalecJurij Tepeš, sicer Fordov ambasador, ki se po mnenju izkušenih dirkačev odlično znajde za volanom zmogljivegaFordovega Focusa RS. Ravno zato je bilo veliko nagrajencev, ki so se hitri krog na sovozniškem sedežu želeli zapeljati prav z vedno nasmejanim in ustrežljivim Jurijem Tepešem, ki je ob tej priložnosti povedal: "Vse skupaj je idealno, od vremena do števila ljudi, ki so se danes tukaj zbrali. In verjamem, da smo vsi skupaj resnično uživali." Podobnega mnenja sta bila tudi nekdanja prvaka v reliju Tomaž Kaučič in Andrej Jereb, Mitji Klemenčiču pa se je dan zdel kar nekako prekratek.

Morda je imel celo najtežje delo na poligonu Luka Marko Grošelj, saj je na vaji drifta poskrbel za več kot sto udeležencev. Tudinova Fiesta, ki so jo lahko spoznavali obiskovalci, ni počivala, saj so testne vožnje tega privlačnega novinca v Fordovi prodajni paleti potekale še kakšno uro po uradnem zaključku.

Vodja inštruktorjev Centra varne vožnje AMZ na VranskemBrane Leganprav tako ni imel počitka, saj so obiskovalci čakali v vrsti, da so se lahko z njim zapeljali na atraktivno terensko vožnjo sFordovim Rangerjem.

Ob opazovanju množice zadovoljnih obrazov je prireditev z navdušenjem spremljalBoštjan Hribovšek, direktor trženja in prodaje Summit Motors Ljubljana, uvozniku in distributerju vozil znamke Ford: "Kot na 1. Ford Performance dnevu, nam je tudi tokrat vreme izjemno naklonjeno. In dokaz, da so Fordovi avtomobili resnično privlačni, potrjujejo številni obiskovalci, ki so danes zbrali na poligonu, se z našimi avtomobili popeljali, bodisi na umirjeni vožnji na odprtih cestah, na sovozniškem sedežu najbolj zmogljivih modelov ali pa se prepričali v zmogljivosti Rangerja na terenskih vožnjah."

Foto:Foto Klub Lev

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!