Novice

Nazaj na novice

Opel Zafira: odlično povezan kompaktni enoprostorec z novim informacijsko-razvedrilnim sistemom IntelliLink Navi 4.0

Opel Zafira – z vsestransko notranjostjo in sistemom sedežev za do sedem potnikov (sistem Flex7® Plus), idealno vozilo za sodobne družine – je zdaj na voljo tudi z vgrajenim novim Oplovim sistemom za informacije in razvedrilo IntelliLink Navi 4.0. Družine lahko uživajo v najsodobnejšem predvajanju informacij in razvedrilnih vsebin, navigaciji in vseh drugih prednostih Oplovega sistema z osebnim pomočnikom za povezave in mobilne storitve OnStar, med katerimi so tudi klic v sili 24/7, rezervacija hotelske sobe[1] ali iskanje prostega parkirišča[2].

Opel Zafira: odlično povezan kompaktni enoprostorec z novim

informacijsko-razvedrilnim sistemom IntelliLink Navi 4.0

· Vgrajen navigacijski sistem z natančnim vodenjem po poti

· Združljiv s programoma Apple CarPlay in Android Auto

· Popolna funkcionalnost Opel OnStar vključno s prenosom cilja

Rüsselsheim. Opel Zafira – z vsestransko notranjostjo in sistemom sedežev za do sedem potnikov (sistem Flex7® Plus), idealno vozilo za sodobne družine – je zdaj na voljo tudi z vgrajenim novim Oplovim sistemom za informacije in razvedrilo IntelliLink Navi 4.0. Družine lahko uživajo v najsodobnejšem predvajanju informacij in razvedrilnih vsebin, navigaciji in vseh drugih prednostih Oplovega sistema z osebnim pomočnikom za povezave in mobilne storitve OnStar, med katerimi so tudi klic v sili 24/7, rezervacija hotelske sobe[1] ali iskanje prostega parkirišča[2].

IntelliLink Navi 4.0 je opremljen s sedempalčnim zaslonom na dotik in povezavo prek Bluetootha ter je združljiv s programoma Apple CarPlay in Android Auto[3]. Navigacijski sistem zagotavlja natančno vodenje po poti in v načinu 2D ali 3D prikazuje zemljevide evropskih držav.

Opel OnStar ‘na krovu’ Zafire s sistemom IntelliLink Navi4.0 zagotavlja odlične povezave. Med vožnjo lahko voznik svetovalcu sistema OnStar naroči, da cilj poti pošlje neposredno v navigacijski sistem, ki je vgrajen v IntelliLink Navi4.0 (prenos cilja), ali pa to stori sam prek aplikacije MyOpel.

Z visokim standardom povezljivosti, jasno in pregledno strukturo menijev ter intuitivno uporabo je Opel Zafira s sistemom IntelliLink Navi4.0 eden najbolj povezanih kompaktnih enoprostorcev na trgu.

[1] Prek booking.com. Potrebna sta e-poštni naslov in kreditna kartica.

[2] Prek možnosti Parkopedia.

[3] Anroid Auto podjetje Google še ne omogoča v Sloveniji.

Milica Kopanja Šircelj Vodja odnosov z javnostmi/ PR Manager ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: +386 1 520 95 32I Mobile: +386 41 612 050I Fax: +386 1 520 95 42

E-mail:milica.kopanja@opel.com

media.opel.com I opel.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!