Novice

Nazaj na novice

LADIES NIGHT: MAME NA VEČERJI (Fun Mum Dinner)

4. oktober ob 20:00 v vseh kinih Cineplexx

LADIES NIGHT: MAME NA VEČERJI (Fun Mum Dinner)

4. oktober ob 20:00 v vseh kinih Cineplexx

Tudi mame potrebujejo kdaj čas zase in svoje prijateljice. Lahko si ga vzamejo za ogled filma, ki govori prav o tem. V sredo, 4. oktobra bo v vseh Cineplexx kinih večer namenjen ravno njim. Na Ladies night večeru se bodo nasmejale komediji MAME NA VEČERJI (Fun Mom Dinner). Gre za zabavno komedijo o štirih mamah, ki se sprva med sabo sploh ne poznajo – druži jih zgolj dejstvo, da njihovi otroci obiskujejo isti vrtec. Preobremenjene z gospodinjskimi opravili sklenejo, da zvečer otroke zaupajo njihovim očetom in si privoščijo solo večerjo. Vse obiskovalka Ladies nighta bodo prejele promocijski izvod revije Lady. Srečni izžrebanki pa kozmetično darilo. Za pogostitev po filmu v Cineplexxu Kranj bo poskrbel Miha Chef catering, zraven pa ne bo manjkal kozarček osvežilne aromatizirane penine iz Radgonski goric.

Do konca leta bosta v okviru dogodkov Ladies night prikazana še dva filma; Poredne mame 2: Božič (2. november) in Prava nota 3 (20. december). Cineplexx bo zveste obiskovalke, imetnice Cineplexx Bonus kartice, ki si bodo ogledale vsaj tri filme iz Ladies night paketa na zadnjem dogodku nagradil z brezplačnim Ladies night menijem. Vstopnice za Ladies night dogodke so že v prodaji.

Ladies night: MAME NA VEČERJI (Fun Mum Dinner), 4. okotber ob 20:00 v kinih Cineplexx,

ogled napovednika in nakup vstopnic - https://www.cineplexx.si/movie/mame-na-vecerji/

MAME NA VEČERJI je zabavna komedija o štirih mamah, ki se sprva med sabo sploh ne poznajo – druži jih zgolj dejstvo, da njihovi otroci obiskujejo isti vrtec. Preobremenjene z gospodinjskimi opravili, vzgojnimi dilemami, distanciranimi moškimi in vsakdanjimi obveznostmi sklenejo, da zvečer otroke zaupajo njihovim (zaradi tega precej nejevoljnim) očetom in si privoščijo solo večerjo. Načrt je preprost - vino, opravljanje, sproščen klepet v krogu sotrpink. In dejstvo, da ti en večer ni treba skrbeti, kaj boš za večerjo postavila na mizo, in kako boš otroke prepričala, da naj grejo končno spat. V razposajeni druščini se znajdejo sveže ločena Jamie (Molly Shannon), super mama Melanie (Bridget Everett), do konca izčrpana Emily (Katie Aselton) in outsiderka Kate (Toni Collette). Večer se ne začne najbolj obetavno, vendar vino, karaoke in postavni natakar (Adam Levine), kmalu naredijo svoje. Mame čaka noč, ki je ne bodo kar tako pozabile - in to kljub vsem substancam, ki so jih použile. http://www.cineplexx.si/Content.Node/si/dogodki/_drugo/ladies-night/Ladies_Night_Mame_na_vecerji.sl.php

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina. Od leta 1967.

“I AIN’T AFRAID TO DIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!