Novice

Nazaj na novice

Opel sprejema naročila – novi Opel Vivaro Sport že čaka na prve kupce

V prodajne salone prihaja Opel Vivaro Sport, ki ga odlikuje dinamično oblikovanje in izjemna praktičnost. Nova različica je na voljo kot kombi, furgon in furgon z dvojno kabino ter z dvema dolžinama in skupno maso do 2,9 tone. Navdušuje tudi s privlačno vstopno ceno 25.193 evrov (priporočena prodajna cena z DDV v Sloveniji).

Opel sprejema naročila – novi Opel Vivaro Sport že čaka na prve kupce

· Privlačna kombinacija: dinamično oblikovanje z izjemno praktičnostjo in prefinjenimi podrobnostmi

· Paket prvakov: dovršeni komplet z vrsto uporabnih možnosti zagotavlja vrhunsko razmerje med ceno in zmogljivostjo

Rüsselsheim. V prodajne salone prihaja Opel Vivaro Sport, ki ga odlikuje dinamično oblikovanje in izjemna praktičnost. Nova različica je na voljo kot kombi, furgon in furgon z dvojno kabino ter z dvema dolžinama in skupno maso do 2,9 tone. Navdušuje tudi s privlačno vstopno ceno 25.193 evrov (priporočena prodajna cena z DDV v Sloveniji).

Vivaro Sport v svoj segment prinaša osupljivo raven oblikovanja in opreme – in to serijsko. Srebrne ali črne okrasne proge dopolnjujejo izbrana lakiranja. Krasijo stranice vozila ter masko in streho, da dobi Vivaro Sport res športen videz. 17-palčna aluminijasta platišča – za doplačilo na voljo tudi v črni barvi – poskrbijo za piko na i športnega videza. Žarometi sijejo z energetsko varčnimi LED dnevnimi lučmi, meglenke pa posrbijo še za osvetlitev odcepov.

Zatemnjena stekla stranskih in zadnjega okna varujejo potnike v kombiju pred soncem in radovednimi pogledi. Klimatska naprava, ki je del standardne opreme, poskrbi za prijetno temperaturo v notranjosti. Za doplačilo so na voljo tudi usnjena oblazinjenja in preproge iz velurja s kontrastnimi belimi šivi, ki zagotavljajo še večjo prefinjenost. Za prijetno razvedrilo potnikov v Vivaru Sport je na voljo najsodobnejši sistem IntelliLink Navi 50 s pretočnim predvajanjem zvoka prek Bluetootha, samodejnim prepoznavanjem glasbe zvočnih naprav in priključkom USB ter govornim upravljanjem Siri za združljive naprave Apple. Uporabniki lahko za doplačilo 1022 evrov izberejo tudi novi sistem za informacije in razvedrilo IntelliLink Navi 80. Vključuje sprotne informacije o prometu s prikazom prometnih zastojev in predlaganimi obvozi. Regulator hitrosti z omejevalnikom omogoča sproščeno vožnjo. Pomoč pri vzvratnem parkiranju z ultrazvočnimi senzorji varuje pred neželenimi trčenji na parkirišču.

Vivaro Sport svojo zmogljivost pokaže tudi v prostoru za tovor. Za doplačilo (od 2257 evrov naprej za furgon z dvojno kabino) je na voljo paket dizajnerske opreme Design Cargo, ki poskrbi za slog in zaščito tovornega prostora s temno sivimi stranskimi oblogami, obročki za pritrjevanje tovora, praktičnimi predali in modro ambientalno osvetlitvijo.

Da bi lahko kupci izbrali kar se da obsežen nabor opreme za dostopno ceno, je Opel pripravil poseben paket Champion. Paket vključuje sistem za odklepanje brez ključa, sistem za informacije in razvedrilo IntelliLink Navi 80 z zaslonom na dotik in digitalnim radiom DAB+, povezavo Bluetooth in priključkom USB ter samodejno klimatsko napravo (za furgon in furgon z dvojno kabino), paket Irmscher Tourer in paket Design Cargo (za furgon z dvojno kabino). Cena paketa Champion je odvisna od izvedbe vozila: 1830 evrov za furgon, 3050 evrov za kombi in 3294 evrov za furgon z dvojno kabino.

Dinamično zunanjost in ugodne pakete opreme za Vivaro Sport idealno dopolnjujejo učinkoviti motorji. Najnovejši član družine lahkih gospodarskih vozil bo na voljo z zmogljivim in varčnim motorjem 1.6 BiTurbo CDTI z 92 kW/125 KM ali 107 kW/145 KM (poraba goriva pri mestni vožnji 6,4–7,6 l/100 km, zunajmestna vožnja 5,1–7,0 l/100 km, kombinirano 5,6–7,1 l/100 km; emisije CO2 kombinirano 145–186 g/km) ali motorjem 1.6 CDTI z 88 kW/120 KM (poraba goriva pri mestni vožnji 8,0–8,1 l/100 km, zunajmestna vožnja 5,9–6,1 l/100 km, kombinirano 6,7–6,8 l/100 km; emisije CO2 kombinirano 175-179 g/km).

Milica Kopanja Šircelj Vodja odnosov z javnostmi/ PR Manager ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opel Southeast Europe, Podružnica Ljubljana I Leskoškova 9e I 1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: +386 1 520 95 32I Mobile: +386 41 612 050I Fax: +386 1 520 95 42

E-mail:milica.kopanja@opel.com

media.opel.com I opel.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!