Novice

Nazaj na novice

Opel Corsa – zgodba o uspešnici

Danes se je v centru Ljubljane predstavila nova generacije Corse, Oplove prodajne uspešnice. Vse njene predhodnice so igrale vlogo najpomembnejšega produkta v paleti vozil znamke, hkrati pa so bile tudi pomembne igralke segmenta B na slovenskem trgu vozil

Ljubljana. Danes se je v centru Ljubljane predstavila nova generacije Corse, Oplove prodajne uspešnice. Vse njene predhodnice so igrale vlogo najpomembnejšega produkta v paleti vozil znamke, hkrati pa so bile tudi pomembne igralke segmenta B na slovenskem trgu vozil.

Pretekli teden, ravno teden dni pred prihodom na slovenski trg, pa so je tudi nova Corsa že znašla na evropskem odru za zmagovalce. Zmagala je namreč v izboru AUTOBEST 2015 in daleč za seboj pustila preostale finaliste, s tem pa si je pridobila dobro popotnico na začetku svoje prodajne poti. Tudi njena predhodnica se je kitila s tem naslovom, hkrati pa je bila tudi Slovenski avto leta 2007.

"Opel Corsa ima najbolj lojalne stranke izmed vseh Oplovih modelov, ki jo cenijo zaradi privlačne zunanjosti oblike in prostorne notranjosti," je na današnji novinarski konferenci dejal Borut Gazvoda, direktor znamke Opel v Sloveniji. "Prepričan sem, da bo tudi nova Corsa slovenska uspešnica, ki bo imela vodilno vlogo v svojem segmentu. "

Kupec se bo lahko odločal med trivratnim in petvratnim modelom (doplačilo 350 evrov), štirimi paketi opreme (Selection, Enjoy, Colour Edition in Cosmo), osmimi pogonskimi agregati (1.4 ECOTEC s 55/66/74kW, 1.0 ECOTEC s 66/85kW, 1.4 ECOTEC LPG s 66kW ter 1.3 CDTI s 55/70kW) in štirimi menjalniki. Vstopna cena nove Opel Corse se prične pri 10,090 evrih, ki jih je potrebno odšteti za različico Selection z motorjem 1.4 TWINPORT ECOTEC® in z močjo 55 kW/75 KM. Le-ta je opremljena z bogato opremo: ABS sistem, elektronski program stabilnosti (ESP), prednji in stranske zračne varnostne blazine ter zračni zavesi, asistenca za speljevanje na strmini, centralno zaklepanje vrat

z daljinskim upravljanjem, zunanji vzvratni ogledali z električnim nastavljanjem, električni pomik stekel na voznikovi in sovoznikovi strani ter centralno zaklepanje vrat z daljinskim upravljanjem.

Prodajna kampanja ob začetku prodaje strankam ponuja ob nakupu izbranih opcij in določenih paketov dodatne opreme 1300 evrov prihranka. Prav tako so prvi kupci ob lansiranju v zimskih dneh deležni brezplačnega zimskega paketa, ki vključuje ogrevana prednja sedeža in ogrevan volanski obroč.

Nova Corsa prihaja s tekočih trakov v Eisenachu in Zaragozi.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!