Novice

Nazaj na novice

Vrhunska igralna zmogljivost: AOC predstavlja 240Hz AGON G-SYNC monitor

Ljubljana, 24. maj 2017 – AOC predstavlja svoj najhitrejši NVIDIA G-SYNC igričarski monitor doslej. AOC AGON AG251FG se ponaša s frekvenco osveževanja 240Hz, 1ms odzivnim časom in načinom NVIDIA ULMB za zmanjšanje zamegljenosti gibanja.

Ljubljana, 24. maj 2017 – AOC predstavlja svoj najhitrejši NVIDIA G-SYNC igričarski monitor doslej. AOC AGON AG251FG se ponaša s frekvenco osveževanja 240Hz, 1ms odzivnim časom in načinom NVIDIA ULMB za zmanjšanje zamegljenosti gibanja. Poleg hitre odzivnosti, ki jo nudi NVIDIA G-SYNC tehnologija, je monitor opremljen tudi z drugimi premium igričarskimi funkcijami, kot sta AOC Shadow Control in AOC Ergo Dial ergonomsko stojalo.

Maksimalna gladkost za NVIDIA uporabnikeAOC AGON AG251FG prihaja s 24,5-palčnim zaslonom polne visoke ločljivosti (1920 x 1080 slikovnih pik, format 16:9), ki je nekoliko večji od povprečne 24" velikosti, ki se večinoma uporablja med igričarji. S svojo 240Hz hitrostjo osveževanja in vgrajenim NVIDIA G-SYNC modulom je odlična izbira za igralce z NVIDIA grafičnimi karticami, ki si želijo čim bolj gladko in nemoteno igranje. G-SYNC tehnologija sinhronizira hitrost osveževanja zaslona s kompatibilno NVIDIA grafično kartico v računalniku in tako praktično odpravlja trganje in trzanje slike, hkrati pa se zmanjša vhodni zamik. Odzivni čas 1ms in funkcija NVIDIA ULMB prav tako zmanjšata zamegljenost gibanja in t.i. "ghosting" na minimum, tako lahko igralci uživajo v ostri grafiki tudi v najbolj hitrem tempu situacij. "Pri AOC razumemo pomen NVIDIA tehhnologije za vse tekmovalne in entuziastične igričarje, in s tem izboljšanje PC-igričarske izkušnje tem iz leta v leto z najbolj naprednimi tehnologijami za grafične kartice. Iz tega razloga bomo na trg lansirali G-SYNC različico našega nagrajenega 240Hz monitorja", je povedal Alfonso Clemente, produktni vodja pri AOC.

Udobje za profesionalne igralceKot ostali AGON monitorji, je tudi AG251FG opremljen z vrsto premium funkcij za povečanje zmogljivosti in udobja igričarjev. Ergonomsko stojalo AOC Ergo Base omogoča nagib, vrtenje in nastavitev višine (s priročno nastavitveno skalo), ter je opremljeno s zložljivim držalom za slušalke in nosilnim ročajem. Da bi preprečili nelagodje in utrujenost oči med dolgimi tekmovanji, AOC Flicker-Free tehnologija zmanjšuje utripanje zaslona, opcija AOC Low Blue Light pa zmanjšuje potencialno škodljive kratko valovne žarke modre svetlobe. Za dodatno prednost v temnih igralnih okoljih opcija AOC Shadow Control posvetli pretemne dele in potemni presvetle dele slike, ne da bi to vplivalo na preostali del zaslona.Monitor AOC AGON AG251FG bo na voljo od avgusta 2017 po priporočeni prodajni ceni 599 €.

Za dodatne informacije se obrnite na:Digital Design d.o.o. Hrastovec 22 1236 Trzin

Dušan Pristavec M: +386 31 429010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.sialiAOC International (Europe)B.V. Prins Bernhardplein 200,6th floor 1097 JB AmsterdamAnna StefanczykTel: +31 205046950E-mail: anna.stefanczyk@tpv-tech.com

O podjetju AOC:AOC sodi med najbolj prepoznavne globalne blagovne znamke v svetu računalniških monitorjev. Njegove izdelke odlikujejo visoka kakovost izdelave, privlačen in atraktiven dizajn, inovativnost in okoljska prijaznost ter konkurenčne cene. Vse to so razlogi, zakaj vse več potrošnikov, distributerjev, partnerjev in direktorjev podjetij zaupa znamki AOC. Računalniški monitorji AOC se znajo prilagoditi tako poslovnemu kot domačemu uporabniku ali igričarju. Več informacij o podjetju AOC, ki je podružnica družbe TPV Technology Limited, največjega proizvajalca LCD-zaslonov na svetu, in njegovih izdelkih najdete na spletni strani www.aoc-europe.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!