Novice

Nazaj na novice

MotörCity

Nova spletna stran, nova cena vstopnic in kmalu novi nastopajoči!

MotörCity

Nova spletna stran, nova cena vstopnic in kmalu novi nastopajoči!

24.8. – 27.8.2017, Tolmin (sotočje Tolminke in Soče), Slovenija

Nastopajo: Chris Thomas King, Hans Theessink & Terry Evans, Henrik Freischlader, Prismojeni profesorji bluesa, Stray Train, Bluesback, Grand Zeppelin in mnogi drugi

Sezono poletnih festivalov na tolminskem Sotočju bo letos prvič sklenil nov blues rock festival MotörCity. Na festivalu, ki bo potekal od četrtka, 24. avgusta, do nedelje, 27. avgusta 2017, so svoj nastop že potrdili Chris Thomas King, Hans Theessink & Terry Evans, Henrik Freischlader, Prismojeni profesorji bluesa, Stray Train, Bluesback in Grand Zeppelin. Poleg odmevnih imen blues rock glasbe pa bo festival postregel tudi z edinstveno poslastico - custom vintage motociklom, ki ga bo prejel eden od obiskovalcev festivala s festivalsko vstopnico.

V treh dneh se bo na dveh odrih festivala MotörCity zvrstilo ducat nastopajočih. V Tolmin prihajajo kralj njuorlinškega bluesa Chris Thomas King, virtuoz na kitari Hans Theessink bo nastopil v duetu s Terryjem Evansom, enim od največjih blues, soul in r&b vokalov, s svojo zmesjo bluesa, rocka, jazza, soula in funka se bo predstavil Henrik Freischlader, slišali pa boste lahko tudi slovenske prvoligaše, neumorne Prismojene profesorje bluesa, heavy blues rock zasedbe Stray Train, primorske rockn\"blueserje Bluesback, kmalu pa vam razkrijemo nova imena.

Nagradno žrebanje za obiskovalce s festivalsko vstopnico!

Organizatorji festivala MotörCity bodo, poleg pestrega glasbenega in dnevnega dogajanja, poskrbeli tudi za edinstveno nagradno žrebanje - eden od obiskovalcev s festivalsko vstopnico se bo domov odpeljal s custom vintage motociklom, ki dobiva novo, moderno podobo v delavnici ekipe Krakenhead Customs. Motocikel bo posodobljen v vintage racer stilu z edinstvenim dizajnom v stilu dirkalnih motorjev iz 70-ih let prejšnjega stoletja. Vpogled v nastajanje nove podobe Honde GL 1000 (l. 1976) z novim imenom Blueberry Bomber so organizatorji ponudili na nedavni novinarski konferenci festivala.

Earliest bird vstopnice razprodane, na voljo vstopnice po early bird ceni.

Za prvo edicijo bo na voljo le 2000 festivalskih vstopnic, ki vsebujejo tudi kampiranje na festivalu. Vstopnice po earliest bird ceni so že razprodane, preko MH Shop so sedaj na voljo festivalske vstopnice po novi ceni 69 eur (+ provizija). Organizatorji so pripravili tudi posebne pakete, ki vsebujejo nastanitev v okoliških hotelih, penzionih, apartmajih ali hostelih. Paketi so na voljo tukaj.

Festival MotörCity je pred kratkim dobil tudi svoje spletno mesto – vse informacije o festivalu, nastopajočih in custom vintage motociklu lahko najdete na uradni spletni strani festivala: http://motorcityfestival.com.

Blues, rock in motorji - tu je MotörCity!

***********************

MEDIJSKE AKREDITACIJE

Obveščamo vas, da je zahtevke za akreditacije že mogoče oddati izključno preko uradne spletne strani festivala (LINK ZA AKREDITACIJE). Obrazec bo dostopen do 3. avgusta 2017, kasnejših zahtevkov ne bomo upoštevali. Postopek in pogoji so zapisani na uradni spletni strani festivala MotörCity, zavihek Press Area.

***********************

Povežite se z MotörCity festivalom:

http://www.motorcityfestival.com/

https://www.facebook.com/MotorCitySlovenia/

Prodaja vstopnic: https://www.mhshop-online.com/c370/motorcity-2017

Prodaja paketov: http://www.soca-valley.si/content/motorcity-festival

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/503165823210322/

************

Link za prenos materialov (novice, fotografije …): http://bit.ly/MotorCity2017

Link za prenos materialov ni za objavo.

*********

Dodatne informacije: neza@boombox.si // 041 277 309

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!