Novice

Nazaj na novice

Samsung na kongresu MWC predstavil robustni stilski pametni telefon Galaxy Xcover 4

Samsung Electronics je na kongresu MWC predstavil najnovejši robustni pametni telefon Galaxy Xcover 4, ki bo v Evropi na voljo v aprilu. Galaxy Xcover 4 združuje večji HD zaslon z manjšim okvirjem, večji pomnilnik, kot tudi oblikovne značilnosti Galaxy oblikovanja z dodatno vzdržljivostjo, ki zagotavlja odlično delovanje tudi v ekstremih pogojih.

Samsung na kongresu MWC predstavil robustni stilski pametni telefon Galaxy Xcover 4

Ljubljana, 9. marec 2017 – Samsung Electronics je na kongresu MWC predstavil najnovejši robustni pametni telefon Galaxy Xcover 4, ki bo v Evropi na voljo v aprilu. Galaxy Xcover 4 združuje večji HD zaslon z manjšim okvirjem, večji pomnilnik, kot tudi oblikovne značilnosti Galaxy oblikovanja z dodatno vzdržljivostjo, ki zagotavlja odlično delovanje tudi v ekstremih pogojih."Pri podjetju Samsung si nenehno prizadevamo zagotoviti najnaprednejše naprave za naše uporabnike, ki ustrezajo njihovim potrebam tako pri delu kot tudi v prostem času," je povedal Jean-Daniel Ayme, podpredsednik oddelka za mobilne tehnologije v podjetju Samsung Electronics Europe. "Galaxy Xcover4 je dokaz tega, saj je s širokim naborom različnih funkcij odlična naprava za delo v kakršnem koli okolju, hkrati pa vključuje stilske elemente Galaxy."Galaxy Xcover 4 ima bolj gladko in vitkejšo obliko z izboljšanim oprijemom in zmanjšanim okvirjem, ki temelji na dediščini oblikovanja podjetja Samsung. Poleg tega Galaxy Xcover 4 vključuje način "Z rokavico", ki omogoča enostavno uporabo telefona tudi z delavskimi rokavicami. Tipke naprave Galaxy Xcover 4 so prilagodljive, tako da si lahko uporabniki poljubno nastavijo bližnjice do najpogosteje uporabljanih aplikacij, kot je na primer LED svetlika, kar povečujejo priročnost pametnega telefona.Uporaba pametnega telefona v težkih in ekstremnih pogoji še nikoli ni bila tako enostavna. Galaxy Xcover 4 je odporen tudi na prah in vodo (IP68 certifikat*), vključuje pa tudi napredno glavno kamero z visoko resolucijo s 13 milijonov slikovnih točk in sprednjo kamero s 5 milijonov slikovnih točk. Baterija ima podaljšano življenjsko dobo in jo je možno tudi ročno odstraniti. Pomnilnik s povečanim spominom (16GB) omogoča shranjevanje večjih količin podatkov, z dodatnima 2 GB RAM-a pa je Galaxy Xcover 4 še zmogljivejši. Zaradi tega je Galaxy Xcover 4 idealen tako za osebno kot tudi profesionalno uporabo. Samsung Knox 2.7., vključen v Galaxy Xcover 4, zagotavlja visoko varnostno zaščito, ko se telefon priključi na večplastni sistem. To, v kombinaciji z operacijskim sistemom Android 7.0. Nougat in MIL-STD 810G certifikacijo, zagotavlja izboljšano učinkovitost, zmogljivost in uporabnost, zaradi česar je Xcover 4 zagotovo najboljši robustni telefon za vaše podjetje.Galaxy Xcover 4 bo na voljo v Evropi v začetku aprila. Za več informacij obiščite www.samsungmobilepress.com.

Specifikacije Samsung Xcover 4:

*do 5 metrov globine vode do 30 minut.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Za več informacij obiščiteSamsungovo medijsko središče na http://news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali Iris Horvat, +386 (0)40 16 88 51, iris.horvat@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!