Novice

Nazaj na novice

Najnovejši Philips monitor Moda: Izjemno tanek izgled in Ultra Wide Color tehnologija

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev blagovne znamke Philips, predstavlja nov 24-palčni monitor iz dizajnerske serije Moda. Ne samo, da je 245C7QJSB najtanjši Philips monitor doslej, je tudi brez robov na treh straneh okvirja, kar ustvarja resnično brezhiben videz, zmanjša motnje in povečuje koncentracijo.

Najnovejši Philips monitor Moda: Izjemno tanek izgled in Ultra Wide Color tehnologija

· Najtanjši dizajn doslej za čiste minimalistične linije

· Skoraj brez okvirja na treh straneh za resnično brezhiben videz

· Široka paleta barv za živopisne slike

Ljubljana, 13. februar 2017 – MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev blagovne znamke Philips, predstavlja nov 24-palčni monitor iz dizajnerske serije Moda. Ne samo, da je 245C7QJSB najtanjši Philips monitor doslej, je tudi brez robov na treh straneh okvirja, kar ustvarja resnično brezhiben videz, zmanjša motnje in povečuje koncentracijo. Z izboljšano Full-HD ločljivostjo in najnovejšo Ultra Wide Color tehnologijo lahko uporabniki uživajo v jasni sliki s široko paleto barv za briljantno vizualnost.

Po čem ta monitor izstopa iz množice, je Artem Khomenko, produktni vodja monitorjev Philips za Evropo pri MMD, povedal: "To je prvi v novi liniji zaslonov za dom, ki združuje elegantni Moda izgled z Ultra Wide Color tehnologijo. Večina domačih uporabnikov uporablja monitor in za bolj produktivno delo in za zabavo - nov 24-palčni monitor pa omogoča najboljše lastnosti obeh. Izgleda dobro v bivalnih prostorih ali na pisalni mizi in zagotavlja odlično izkušnjo gledanja z barvno reprodukcijo, ki je bolj realistično kot kdajkoli prej."

Izgleda veličastno - vklopljen ali izklopljen

Biti del dizajnerske serije Moda, pomeni imeti eleganten videz z debelino okvirja samo 5,2 milimetrov. Njegov minimalističen videz dopolnjuje ultra-ozek okvir, katerega zunanja stran okvirja na treh straneh ni širša od 2,5 milimetra. Brezhiben videz in skoraj brezrobi dizajn naredi novi monitor 245C7QJSB kot idealno izbiro za uporabnike, ki se osredotočajo na zabavo, saj daje video posnetkom in fotografijam več prostora, poleg tega pa je primeren za postavitev več monitorjev eden zraven drugega.

Jasne slike z Ultra Wide Color, Full-HD ločljivost in napredna povezljivost

Ultra Wide Color tehnologija novega 24-palčnega monitorja ponuja širši spekter barv za bolj briljantno sliko, z bolj naravnim videzom zelene, živopisne rdeče in globjimi odtenki modre barve, kar prinaša v multimedijsko zabavo, slike in celo produktivnost več življenja. Za razliko od finega uravnavanja barvne nastavitve s pomočjo programske opreme, ta tehnologija doseže svoj učinek z izboljšavami strojne opreme. Panel temelji na IPS tehnologiji, ki podpira izredno širok kot gledanja 178 stopinj.

Z 1920 x 1080 Full-HD ločljivostjo monitor zagotavlja dosleden prikaz jasne in podrobne slike ter izjemen kontrast, ki dopolnjuje barvno natančnost in širok barvni razpon Ultra Wide Color tehnologije. Flicker-Free tehnologija (reguliranje svetlosti za enakomernejšo sliko), SmartContrast in SmartImage (ki samodejno prilagodita nastavitve glede na prikazano vsebino) pa skupaj delujejo tako, da naredijo domače razvedrilo še bolj privlačno. Za visoke hitrosti prenosa podatkov pa je monitor opremljen z vhodoma HDMI in DisplayPort.

Novi monitor Philips 245C7QJSB C-Line bo na voljo od februarja 2017 dalje po priporočeni prodajni ceni 219 €.

Tehnične značilnosti:

Model

Philips 245C7QJSB

Vrsta zaslona LCD

IPS tehnologija

Vrsta osvetlitve

W-LED

Velikost matrike

23.8-palcev / 60.5 cm

Razmerje stranic

16:9

Optimalna ločljivost

1920 x 1200 @ 60Hz

Vidni kot

178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Svetilnost

250 cd/m²

Število prikazanih barv

16.7M

Barvni razpon

NTSC 101.4% (CIE1976)

Izboljšava slike

SmartImage

Praktične lastnosti

· Meni/OK, Vhod/Navgor, SmartImage/Nazaj, Glasnost/Navzdol, Vklop/Izklop napajanja

· Programska kontrola: SmartControl

· Ostale lastnosti: Kensington lock

· Plug and Play združljivost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Povezljivost

· VGA (analogno), DisplayPort 1.2, HDMI (digitalno, HDCP)

· Sinhronizacijski vhod: Ločena sinhronizacija, Sinhronizacija zelene

· Avdio (vhod/izhod): Izhod za slušalke

Podstavek

Nagib: -5/20 stopinj

Skrb za okolje

· Varovanje okolja in energija: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, ne vsebuje svinca ali živega srebra

· Embalažo je moč reciklirati: 100 %

Skladnost in standardi

Skladnost s predpisi in standardi: CE Mark, FCC Class B, RCM, CECP, CU, SASO, KUCAS, cETLus, TUV/ISO9241-307, EPA, WEEE, TCO certified

Ohišje

· Prednja plošča: črno

· Zadnji pokrov: siv

· Zaključni sloj: blesteč

O podjetju MMD

Družba MMD (Multimedia Displays) je v celoti v lasti podjetja TPV, oblikovanega leta 2009 na podlagi licenčnega dogovora s Philipsom. MMD eksluzivno skrbi za proizvodnjo in prodajo monitorjev blagovne znamke Philips po vsem svetu. Združevanje moči blagovne znamke Philips in TPV-jevih izkušenj z izdelavo in oblikovanjem monitorjev postreže z zelo inovativnimi izdelki. MMD deluje mednarodno preko evropskega sedeža v Amsterdamu in lokalne pisarne v Pragi, ki skrbi za vzhodnoevropska tržišča. Preko svoje mreže lokalnih prodajnih zastopnikov MMD sodeluje z vsemi večjimi evropskimi distributerji in prodajalci IT-opreme. Oblikovalski in razvojni center podjetja se nahajata na Tajvanu. Za več informacij obiščite spletno stran www.mmd-p.com.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o.

Hrastovec 22

1236 Trzin

Dušan Pristavec

M: +386 31 429010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!